Ege Postası
Geri

Yıldırım: "Kocaoğlu'na önerim var!"

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ulaştırma ve Denizcilik Eski Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havaalanında Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ve Parti teşkilatı tarafından karşılanan Yıldırım ilk olarak Menderesli Parti Teşkilatı üyeleri ile toplantı yaptı. Yıldırım: "Az konuşur çok iş yaparız"
Yıldırım:
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2015 Cuma 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Toplantıda partililere seslenen Yıldırım rehavete kapılmayın heyecanınızı koruyun mesajı verdi. 8 Mayısta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir ziyaretine vurgu yapan Yıldırım "Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı memleket sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'a İzmirlilerden  yakışır bir karşılama bekliyorum" dedi.
Konuşmasında AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı boyunca yaptığı hizmetlere dikkat çeken Binali Yıldırım İzmir'de yapılacak bu etkinlik diğerlerinden biraz farklı. Cumhurbaşkanımızı bu sefer Türkiye'nin en büyük stadı Atatürk Stadında ağırlayacağız. Toplam tutarı 1 katrilyonu bulan eserlerin toplu açılışı yapılacak. Eskiden bir şehre bakan geldiğinde telefon edilir Bakana açılış yapacak bir yer bulun denirdi. Şimdi biz bir çok eser içinden açılış yapmak için tercihte bulunuyoruz."  dedi.



"KOCAOĞLU'NA BİR ÖNERİM VAR"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yapılan yatırımlar üzerinden kendileri ile yarışa girdiğini dile getiren Binali Yıldırım " Başkan'a önerim kendi yaptıkları hizmetleri bir tarafa bizim yaptıklarımızı bir tarafa sıralayalım ve halka sunalım, halk kararını versin. Bu neyin yarışıdır. Rakamları dans ettirmekle, takla attırmakla bu iş olmaz. Biz hayallerimizi anlatmıyoruz, yaptıklarımızı anlatıyoruz. 35 proje dedik, 7 tanesi bitti, 10 tanesi yapım aşamasında, geri kalanı da proje halindedir.  Asıl olan yapılan hizmet kimden gelirse gelsin takdir etmektir." dedi.
Açıklamasında diğer partilerin seçim vaatlerine de yer veren Binali yıldırım, " asgari ücret üzerinden bir açık artırma başladı. Bu millet bu ülkenin yarınını göremeyen bir ülkeye dönüşmesine artık izin vermez. Kılıçdaroğlu İstanbul Belediye Başkan Adayı iken her aileye 600 TL vereceğim demişti. O zaman da İzmir Belediyesi kendilerinde idi, ilk buradan başlasalardı. Şimdi kredi borçlarını sileceğim diyor. Şu an ellerinde olan banka var. Bu işe oradan başlasınlar inandırıcılıklarını ortaya koysunlar. Biz kimseyle seçim vaadi yarışına giremeyiz. Biz az konuşur çok iş üretiriz." şeklinde konuştu.



Seçim kampanyası sürecinde İzmirlilerle buluşmaya devam edeceğini ifade eden Binali Yıldırım, teşkilatları rehavete kapılmaması ve heyecanlarını kaybetmemeleri yönünde uyardı. "Nasılsa iyi gidiyor diye rehavet içinde olmayın, vitesi yükseltip daha iyisi için daha fazla çalışacağız. 7 haziranda destan yazacağız." dedi.
Toplantının ardından Menderes esnafını ziyaret eden Binali Yıldırım, vatandaş ile tek tek görüşerek sorunları dinledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası