Ege Postası
Geri

Yıldırım için tele anket

AK Parti İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için tele anket yaptırıyor. Bu konuda görevlendirilen altı kişi Kınık, Dikili ve Bergama’daki seçmenleri arayarak “Binali Yıldırım’ı tanıyor musunu? Kendisine bakış açınız nasıldır” diye soruyor. Dün başlayan tele anketin bir hafta süreceği ve diğer ilçeler için de yapılacağı öğrenildi.
Yıldırım için tele anket
Haberler / Yerel Politika
14 Ocak 2014 Salı 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER SERVİSİ) – AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bir yandan saha çalışmalarına devam ederken bir yandan da anket çalışması yaptırıyor.

3 İLÇEDE TELE ANKET
AK Parti İzmir İl Başkanlığı bünyesinde kurulan SKM, Yıldırım için tele anket çalışması yürütüyor. Belli bir araştırmanın ardından işe alınan altı kişi, Kınık, Dikili ve Bergama’daki seçmenleri arayarak, “Binali Yıldırım’ı tanıyor musunu? Kendisine bakış açınız nasıldır'”, “Kendisine iletmek istediğiniz bir mesaj var mı'”, “İzmir’de neyi değiştirmek istersiniz” diye soruyor.

ALGIYI ÖLÇÜYORLAR
AK Parti’nin tele anketle seçmenlerin Yıldırım’a olan bakış açısını ve algıyı ölçmek istediği öğrenildi. Seçmenlerden birebir alınan veriler önümüzdeki günlerde bir rapor haline getirilerek Yıldırım’a sunulacak.

SAHA ÇALIŞMASINA DEVAM
19 Ocak Pazar Günü, Halkapınar Spor Salonu’nda 30 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna açıklamaya hazırlanan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, propaganda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yıldırım, bugün partisinin Kınık ilçe başkanlığını ziyaret edecek ardından esnafın sorunlarını yerinde dinleyecek. Poyracık Belediyesi’ni de ziyaret edecek olan AK Parti Büyükşehir adayı Yıldırım, daha sonra AK Parti Bergama ilçe başkanlığında partililerle ve buradaki esnaflarla bir araya gelecek. Yıldırım’ın son durağı ise AK Parti Dikili ilçe başkanlığı olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası