Ege Postası
Geri

Yıldırım ve Böke arasında 'İzmir' polemiği!

CHP İzmir Milletvekili ve CHP Grup Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin 'atandı' eleştirisine Başbakan Binali Yıldırım'ın yanıtı İzmir örnekli oldu. Yıldırım'a Böke'den kontra sosyal medya aracılığıyla geldi. Başbakan Yıldırım'ın yanıtına, CHP'li Böke'den kontra!
Yıldırım ve Böke arasında 'İzmir' polemiği!
Haberler / Politika
2 Haziran 2016 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Başbakan Yıldırım'ın gündeminde yeni anayasa ve başkanlık sistemi tartışması vardı. Yıldırım ''Yeni anayasayı da yapacağız, başkanlık sistemini de bu ülkeye, Türkiye'ye getireceğiz'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili ve CHP Grup Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin 'atandı' sözlerine de yüklenen Yıldırım, "Aslında İzmir başbakan çıkardı." şeklinde konuştu.

''İZMİRLİLER UZAK GÖRÜŞLÜ DE ONUN İÇİN''

Yıldırım, "Bugün bir partinin sözcüsü diyor ki 'İzmir başkan çıkarmadı. Başbakan seçilmedi de atandı' falan diyor. Aslında İzmir başbakan çıkardı. Ana muhalefet partisi lideri kampanyada benim rakibimdi 'İzmir başbakan çıkaracak' diye dolaştı durdu. Ben İzmirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Onu mahcup etmediler. Niye İzmir beni başkan yapmad? İzmirliler uzak görüşlü de onun için. Hala nelerle uğraşıyorla? Bunu bana söylerken genel başkanlarının oralara nasıl geldiğini unutmuşlar" dedi.

BÖKE'DEN YANIT

Böke, sosyal medyadan Yıldırım'a yanıt verdi. Parti sözcüsü olarak Yıldırım'a yönelik söylediklerinin yer aldığı videoyu paylaşan Böke, " Siz seçilmiş bir başbakan değilsiniz! İzmir'den çıkmış bir başbakan hiç değilsiniz" ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası