Ege Postası
Geri

Yıldız: Her spor kulübüne bir tesis

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız, Karabağlar’da bulunan Uzundere Spor Kulübü’nü antrenman saatinde ziyaret ederek kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi.
Yıldız: Her spor kulübüne bir tesis
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2013 Cuma 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yakın zamanda ilçenin tüm amatör spor kulüpleriyle bir araya gelerek geniş bir toplantı yapacağını belirten Yıldız: “İlçenin amatör spor kulüpleri bizim için çok önemli. Bende futbol yaşantım boyunca birçok amatör spor kulübünde oynadım. Amatörün derdini sıkıntısını iyi bilirim. İlçenin gençlerine ulaşmanın onları sporla, kültür ve sanatla buluşturmanın belki de en önemli ayağı amatör spor kulüpleridir.

AMATÖR KULÜPLER YETERİ KADAR DESTEK GÖREMİYOR

Ancak buna rağmen maalesef ki ülkemizde yeteri kadar destek göremediklerini söylemek yanlış bir söylem olmaz. Bu anlamda başta yerel yönetimler olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlara büyük görev düşüyor. Gençlerimize sahip çıkmak onların spor yapma isteklerini desteklemek çok önemli. Özellikle amatörü desteklememiz şart. Çünkü amatörler hiçbir ticari faaliyette bulunmadan sporu sadece ve sadece spor için yaparlar. Herhangi bir para kazanma dertleri yoktur.

AMATÖR RUH DAYANIŞMAYI, DOSTLUĞU BİRLİK OLMAYI ÖĞRETİR
Birçok genç buralarda spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durur. Amatör ruh gençlerimize aynı zamanda dayanışmayı, dostluğu, birlik olmayı öğretir” dedi.
Yıldız, kamuoyu ile paylaştığı sosyal projelerinin sporla ilgili olan kısmını kulüp yöneticilerine ve sporculara anlattı. Ayrıca onlardan gelen çeşitli önerileri de dinledi ve not aldı.
Yıldız, konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Sevgili gençler ve çok değerli kulüp yöneticilerim ben biliyorum ki sıkıntılarınızın en başında ne yer alıyor dersem; kesinlikle spor tesislerinizin olmadığını söylersiniz. Çok iyi bilirim tesisi olmayan bir kulübün yaşadığı zorlukları. En başında çok uzağınızda kalan bir sahaya giderek antrenman yapmak zorunda kalırsınız. Onlarca paranız servise gider. En önemlisi de vaktiniz yollarda geçer. Oysa kendinize ait bir tesisiniz olsa çok daha motive olarak hazırlanırsınız önünüzdeki maçlara.



TESİSLERİNİZ OLSA SPORCU KAPASİTENİZİ ONA KATLARSINIZ
Ayrıca tesislerinizde spor okulları açarak sporcu kapasitenizi ona katlarsınız. Bu anlattığımın durumun ilçemize ve özellikle siz gençlerimize sağlayacağı faydayı şu anda gerçekten hayal dahi edemiyorum. Ve son olarak şunu söylüyorum şu an partimiz içerisinde bir aday adaylık süreci yaşanıyor benimle birlikte toplam 13 aday adayı arkadaşım var. Şayet partim beni aday olarak gösterir, belediye başkanı olursam siz amatör spor kulüplerine sözümdür;

HER KULÜBE BİR TESİS YAPILMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
İlçemizde on amatör spor kulübü var, her kulübe bir tesis yapılması için elimden geleni yapacağım. Hiç kimseye muhtaç olmadan sporunuzu yapacaksınız. Tabi dertlerimiz tesisle de bitmiyor sizinle her daim yan yana gelerek sorun tespiti yapacağız sonrada sorunlarımızı tek tek çözeceğiz” dedi.
Yıldız, karşılıklı fikir alış verişin sonrasında antrenman sonrası için sporculara baklava ikram etti. Uzundere Spor Kulübü Başkanı Murat Konuk ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirerek “Bu ziyaretiniz bizim için çok anlamlı. Söyledikleriniz ve projeleriniz gerçekten çok samimi ve içten. Umarım sizi başkan olarak ta görürüz. Çünkü eminiz ki sizin başkanlığınızda amatöre verilmesi gereken önem kesinlikle verilecektir. Biz bunu hissettik. Tekrar çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası