Ege Postası
Geri

Yıldız'dan Lider'e sürpriz ziyaret

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, geçtiğimiz günlerde 18 ilçe başkanıyla birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yaptıktan sonra Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Yıldız, Kılıçdaroğlu'na 24 Haziran seçimlerinde yapılan çalışma ve sonuçlarla ilgili bilgi verip değerlendirme raporu sundu, olağanüstü kurultay talebiyle sürdürülen imza hareketiyle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Yıldız'dan Başkent'e sürpriz ziyaret
Yıldız'dan Lider'e sürpriz ziyaret
Haberler / Yerel Politika
27 Temmuz 2018 Cuma 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Ankara'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Genel Merkez'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. 

Geçtiğimiz günlerde 18 ilçe başkanıyla birlikte Lider'e destek açıklaması yapan İlçe Başkanı Yıldız, Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinde 24 Haziran seçimlerinde Karabağlar'da yapılan çalışma ve sonuçlarla ilgili bilgi verdi. Yıldız, olağanüstü kurultay talepleri ile ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

Görüşme sonrası Egepostası'na yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Zaman kurultay zamanı değil aklı selim olarak birlik, beraberlik içinde eksiklerimizi de tespit ederek, demokrasi güçleriyle dayanışma içinde, emek eksenli mücadeleyi öne çıkararak, umudu örgütlememiz gerekir. Bugün istenen değişim kişi meselesi değildir. Biz tek adam rejimini hayata geçiren zihniyete karşı Mustafa Kemal Atatürk ve onların kurduğu cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkan, Kuvay-ı Milliye ruhuyla,  bilimin ve bilginin ışığında, ortak akılla hareket ederek demokratik parlementer sistemi tesis etmek ve doğrudan demokrasiyi hayata geçirmek için mücadele etmeliyiz."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası