Ege Postası
Geri

Yıldız, mahalle toplantılarına kesmeden devam ediyor

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız, yoğun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hava muhalefetine rağmen dün Basın Sitesi’nde mahalle toplantısını gerçekleştirdi.
Yıldız, mahalle toplantılarına kesmeden devam ediyor
Haberler / Yerel Politika
26 Kasım 2013 Salı 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Yıldız, soruları, önerileri not alarak dinledi ve cevapladı.  Ağırlıklı sorular 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele ve Dayanışma Günü sebebiyle kadın haklarına ait oldu. İlçede kadınlarla yapılabilecek çeşitli projeler konuşuldu.

KADIN DAYANIŞMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ AÇILACAK

Yıldız’ın en iddialı oldu projelerinden biri olan belediye bünyesinde Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın Dayanışma Şube Müdürlüğü’nün açılacak olması mahalleli kadınlardan övgü aldı.

Yıldız: Biz “Güçlü Özgür Kadın, Güçlü Özgür Toplum” sloganımızla ilçede yaşayan kadınlarla kurumsal olarak ilgileneceğiz. İşi sadece bu olan bir müdürlük açacağız. Bu güne kadar birçok farklı alanda olduğu gibi kadınlarda özel gün ve haftalarda hatırlanır, anılır, etkinlik yapılardı. Ancak bu durum doğru değil. Kadının hala özgürlük, eşitlik, gibi en temel hak mücadeleleri devam ediyor. Durum böyleyken kesinlikle kurumsal olarak ilgilenilmeli ve kadın mücadelesi verilmelidir” dedi.

YILDIZ: GENÇLER SÖZ SİZDE!

Toplantıda bir diğer ağırlıklı konuşulan konu gençler oldu. Soruların başında ilçede yaşayan gençlerin melesef ki birçoğunun diğer ilçelere giderek vakit geçirmesi oldu.

Yıldız: Dostlar biz “Gençler Söz Sizde!” sloganımızla yola çıktık. Bu sadece bir slogan değil. Haziran Direnişi gösteriyor ki, gençler gerçekten hayatı etkilen en önemli dinamik olarak karşımıza çıkıyor. Bu açıdan bakıldığında bizim gençlerden öğreneceğimiz çok şey var. O yüzden ben çalışmalarımı her daim genç dinamik bir ekiple yürütüyorum. Ve kesinlikle onları dinliyorum. Evet, ilçemizin bir gerçeği; gençler maalesef kendi ilçelerinde vakit geçirmiyor. Bunun nedeni çok açık değil m? Gençlerin ilçemizde vakit geçirebileceği yeteri kadar mekanlar, tesisler yok. Bu tür tesisler acilen açılmalı. Ve ilçemizin yönetiminde kesinlikle ama kesinlikle gençlere söz vermeliyiz.  Yönetime katmalıyız” dedi.

Toplantı, mahalle halkının Yıldızla anı fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası