Ege Postası
Geri

Yılın Antrenörleri Menderes’ten

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, 2013-2014 sezonunda en başarılı olan futbol antrenörlerini ödüllendirdi. Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü de 4 dalda ödüle layık görüldü.
Yılın Antrenörleri Menderes’ten
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Haziran 2014 Salı 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin 2013-2014 sezonunda başarı gösteren antrenörleri ödüllendirdiği “Yılın Antrenörleri Ödül Töreni” İzmir Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği Kültür Tesisi’nde gerçekleşti. 8 dalda ödülün verildiği etkinlikte Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü 4 dalda ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı. U-13, U-14, U-15, U-17 futbol takımlarının sezon boyu yakaladığı başarı nedeniyle antrenörler Ege Can Kaya ve Hüseyin Yılmaz “Yılın Antrenörü” ödülüne layık görüldü.

Menderes’te Spor Bilinci
Kazanılan başarı nedeniyle antrenörleri kutlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübümüzün hem sporcu kardeşlerimiz hem de antrenör arkadaşlarımızla aldığı başarılar bizi gururlandırıyor. Daha önce voleybol takımımızın aldığı başarının ardından şimdide antrenörlerimizin öncülüğünde futbol takımlarımızın gösterdiği başarı bize bir mutluluk daha yaşattı. Amacımız ilçedeki gençlerde spor bilincini arttırmak. Bu amaçla başlattığımız çalışmalar meyvelerini veriyor. “ dedi.

Yaz spor okullarına davet etti
Gençleri spor yapmaya davet eden başkan Soylu, “  Yaz ve kış sezonlarında sürdürdüğümüz spor okullarında gençlerimiz birlikte hareket etmeyi öğrendiği gibi paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişimlerine de katkı koyuyor. Bu sebeple 20 Haziran’da başlayacak ücretsiz yaz spor okullarımıza bütün arkadaşlarımızın katılmasını istiyoruz” diye konuştu,

Başarı İçin Çalışmaya Devam
U-14 ve U-17 futbol takımlarının antrenörü Ege Can Kaya ise aldığı ödülün kendisini gururlandırdığını ifade ederek, “ Yakaladığımız başarı gençlerimizin azim ve istekleri sayesinde oluştu. Onların başarı grafiğinin artmasında bizler sadece aracı oluyoruz.  Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü olarak hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz “ dedi. U-13 ve U-15 takımlarının antrenörü Hüseyin Yılmaz da, “ Kazanılan ödül bizi daha da hırslandırdı. İnşallah bu başarıların devamı gelecek. Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilçedeki gençlerimizin sporla buluşmasına aracı olmak bizi mutlu ederken, kazanılan ödüllerle mutluluğumuz daha da artıyor” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası