Ege Postası
Geri

Yıllarca Türk komşusunun çocuk parasını alıp kumara yatırdı

Avusturya’nın Feldkirch şehrinde ilginç bir haksız kazanç elde etme vakası yaşandı. Yıllar önce Türkiye’ye dönen ve Türkiye’de hayatını kaybeden komşusunun çocuk parasını 11 yıl boyuca alan 52 yaşındaki Avusturyalı kadın polis...
Yıllarca Türk komşusunun çocuk parasını alıp kumara yatırdı
Haberler / Dünya
13 Haziran 2013 Perşembe 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avusturya’nın Feldkirch şehrinde ilginç bir haksız kazanç elde etme vakası yaşandı. Yıllar önce Türkiye’ye dönen ve Türkiye’de hayatını kaybeden komşusunun çocuk parasını 11 yıl boyuca alan 52 yaşındaki Avusturyalı kadın polis tarafından tutuklandı.

Postacının her ay düzenli olarak getirdiği paraları komşusu adına alan 52 yaşındaki kadın, 11 yıl sonrasında yakayı ele verdi. Mahkemede konuşan ve paraları kadına teslim eden posta görevlisi "Parayı alması gereken kişinin çalıştığını düşündüğüm için yanıma gelen bu kadına verdim." şeklinde ifade verdi.

Kadına vekaletname sormadan parayı ödeyen postacı ceza almazken; 11 yıl boyunca on binlerce Euro parayı haksız şekilde alan suçlu, 18 ay hapis ve bin 400 Euro para cezasına çarptırıldı. Kadın kumar bağımlısı olduğunu ve parayı kaybettiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası