Ege Postası
Geri

Yılmaz'dan istifa etti iddialarına set tepki

AK Parti Çiğli eski ilçe başkanı, Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz son günlerde sosyal medyada kendisine yönelik “istifa ettiği” iddialarına sert tepki gösterdi. Yılmaz, “bunları yapanlar içimizdeki İrlandalılardır” dedi. AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner ise,” sosyal medya sınırsız ve sorumsuz bir alan, çamur at izi kalsın mantığı var” diyerek Yılmaz hakkında yazılanlara tepki gösterdi.
Yılmaz'dan istifa etti iddialarına set tepki
Haberler / Yerel Politika
15 Ocak 2014 Çarşamba 00:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGEPOSTASI/ HABER SERVİSİ- Önümüzdeki hafta sonunda İzmir’de Belediye Başkan adaylarını açıklamaya hazırlanan AK Parti’de adaylar sahada çalışmalarına devam ediyor. Çiğli’de teşkilatın içinde yaşanan çekişme sosyal medya üzerinden hesaplaşmaya döndü. Eski ilçe başkanı Adnan Yılmaz’a yönelik sosyal medya üzerinden başlatılan karalama kampanyası, teşkilat içinde huzursuzluk yarattı.

İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR

Hakkında çıkarılan ‘AK Parti’den istifa etti’ iddialara tepki gösteren Yılmaz, “bu iddiaları ortaya atanlar AK Partili olamaz, bunlar olsa olsa içimizdeki İrlandalılar olur. Bu tür haberler yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilatımızın son dönemlerde yükselen başarılarının engellemek için yapılıyor.


 
Sosyal medya’da benim istifa ettiğim yönünde yapılan duyurular teşkilatın başarılı çalışmalarına darbe vurmak için yapılan iftira kokan açıklamalardır. Bunları yapanlar Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdalısı olduklarını ifade eden kişilerin yapması teşkilatımızın içinde olan kişilerin olduğunu gösteriyor.Başbakan sevdalısı olduklarını iddia eden bu arkadaşlarımızın AK Parti teşkilatında Belediye Başkanlığına aday olmuş bir aday adayına böyle asılsız iftiralar atarak, bir yere varamazlar. Bana değil partimize zarar veriyorlar. Ben ilk günde büyük bir heyecanla açıkladığım aday adaylığım aynı heyecan ile devam ediyorum. Burada bırakın istifa etmeyi, bizim önümüze koyduğumuz, ‘Çiğli’de AK Parti bayrağını belediye binasına dikme’ hedefimiz devam ediyor. Bu tip yazıları sosyal paylaşım sitelerinden asılsız iddiaları yayarak dedikodu yapanlar asla ama asla AK Parti’nin Çiğli’deki yükselişini engelleyemeyecekler” diye konuştu.


İLÇE BAŞKANI DA ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Diğer taraftan ise konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner’de Yılmaz’a yönelik yapılanlara tepki gösterdi. Kaner, “ İlçe başkanlığımıza ulaşmış böyle bir deklarasyon yok. Bu süreçte kötü niyetli insanların zarar vermeye çalıştığı, hem teşkilatımıza hem çalışmalara zarar vermeye çalışan insanların yaptığı bir çalışma. Burada 6 tane belediye başkan aday adayı arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımıza bu güne kadar ne görev verdiysek bu arkadaşlar çalıştılar” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası