Ege Postası
Geri

Yoğun bakım hemşireliği eğitiminin ilki tamamlandı

İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 Aralık 2015 - 22 Ocak 2016 tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen Sertifikalı Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitimi'ni tamamlayan 16 kursiyere sertifikaları verildi.
Yoğun bakım hemşireliği eğitiminin ilki tamamlandı
Haberler / Genel
28 Ocak 2016 Perşembe 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu'ndan "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi" alan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki eğitim, 3 hafta teorik, 3 hafta pratik olmak üzere 6 hafta sürdü. Pratik eğitimler standartlar doğrultusunda Anestezi Yoğun Bakım, Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım, Nöroloji Yoğun Bakım ve Dahiliye Yoğun Bakım ünitelerinde gerçekleştirildi. Kursiyerlere sözlü anlatım, video ile öğretim, küçük grup çalışmaları, uygulamaları göstererek yaptırma, soru-cevap ile aktif tartışma, simülasyon, klinik uygulama gibi yöntemlerle eğitim verildi.

Eğitim programının sona ermesinin ardından kurs düzenleme grubu, eğitmenler ve kursiyerlerle biraraya gelen Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, "Anestezi Yoğun Bakım, Kalp Damar Cerrahisi, Organ Nakli, Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi, Beyin Cerrahi, Nefroloji ve diğer dahili branşların katkılarıyla tamamlanan kursta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz böyle bir kursun parçası olmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Umarım sizler için de faydalı bir kurs olmuştur. Bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Daha sonra kursiyerlere sertifika, eğitmenlere ise teşekkür belgeleri verildi. Törende hep birlikte pasta kesilerek mini bir kutlama da yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası