Ege Postası
Geri

Yoksullukla mücadeleye devam

Türk Kızılay Çiğli Şubesi Kadın Kollarının düzenlendiği kahvaltıya katılan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, “Yoksulluğun dili, dini ve ırkı yok” diyerek, yoksullukla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Yoksullukla mücadeleye devam
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Kasım 2012 Pazartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başkan Metin Solak, kurucu üye olarak kurulmasına destek olduğu Türk Kızılay’ı Çiğli Şubesi’nin kadın kolları ile kahvaltıda buluştu. Kızılay Çiğli Şube Başkanı Atilla Atlı, Belediye Meclis Üyesi Sıddık Soysal ile kadın kolları üyelerinin çocuklarıyla katıldığı toplantıda, Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetler ve yapılabilecek çalışmalar görüşüldü. Başkan Solak, Kızılay Çiğli Şubesi’nin kurulduğu günden itibaren oldukça başarılı sosyal işlere imza attığını belirterek, Kızılay’ın Çiğli için önemli bir kazanım olduğuna dikkat çekti.

Başkan Solak; “Kızılay’ın eli her yere uzanıyor”

144 yıldır sadece kenti yurttaşının değil, dünyanın tüm noktalarına Kızılay’ın sıcak elinin uzandığının altını çizen Başkan Solak, Çiğli’de Kızılay’ın kurulmasına öncülük ettiklerini belirterek, belediye olarak gerekli her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü; “Hep birlikte Çiğlimize daha faydalı nasıl hizmet veririz diye çaba harcıyoruz. Çiğli Kızılay Şubesi de bu anlamda bize ivme kazandırıyor. Yoksulluğun dili, dini ve ırkı yok. Gözyaşının rengi olmaz. Yardıma kim nerede ihtiyaç duyarsa Kızılay orada. Bizler de çorbada tuzumuz olsun istiyoruz.”

Türk Kızılay’ı Çiğli Şubesi Kadın Kolları Başkanı Dilek Çam da Başkan Solak’ın her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bundan sonra da bu beraberliğin artarak devam edeceğini belirten Çam, “Kadın kolları olarak aktif çalışmalar yapıyoruz. Halkımızın yanındayız. Onların ihtiyaçlarını gidermek konusunda çok hassassız.  Bu konuda belediyemiz ve başkanımızın da yanımızda olması bizlere moral ve güç veriyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası