Ege Postası
Geri

Yüksel: Yıldırım kolay rakip

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Atatürk Stadı Hakemler Seminer Salonu’nda gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın CHP ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine yanıt gecikmedi.
Yüksel: Yıldırım kolay rakip
Haberler / Yerel Politika
27 Ekim 2012 Cumartesi 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Daha önce Yıldırım başta olmak üzere AK Partili bakanlar ve milletvekillerine yönelik sert açıklamalar yapan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, baba ocağından Yıldırım’a yüklendi.

İzmirli bekliyor

Bakan Yıldırım’ın İzmir’de yaptığı açıklamalara değinen Yüksel, “Anlaşılan bakan ufak ufak İzmir’e ısınmaya çalışıyor. Yani belediye başkan adayı olursa biz de seviniriz. Kendisi bizim için kolay bir rakip. AKP’li belediyelerin dönüşüm projelerinin onaylanma süresi 19 günken İzmir’in 19 aydır halen onay alamayan projeleri var. İzmirli bunun farkında. Bunun hesabını kesmek için bekliyor. Binali bey aday olursa bu hesabı kendisine kesmiş olur. İkincisi İzmirli ithal aday istemiyor. Binali Yıldırım ithal aday olur. Milletvekili olarak tamam da belediye başkanlığı için ithal isim olmaz. Hepimiz bir yerlerden geldik ama Binali Yıldırım İzmir’e bile gelemedi. Dört milyon nüfus arasında İzmir’i bilen, anlayan ve sokaklarını yaşayan belediyeyi yönetecek çok insan var. Bir ithal belediye başkanımız eksikti. Bir de o olmasın” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası