Ege Postası
Geri

Alabay: Ak Partili vekiller boşuna gayret içindeler

CHP Karşıyaka İlçe Örgütünün Latife Hanım Köşkündeki Bayramlaşma Töreni gerçekleştirdi.Törende Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay'ın hedefinde AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı vardı.
Alabay: Ak Partili vekiller boşuna gayret içindeler
Haberler / Yerel Politika
24 Ekim 2012 Çarşamba 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -CHP Karşıyaka İlçe Örgütünün Latife Hanım Köşkündeki Bayramlaşma Töreni gerçekleştirdi. Törene CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin, Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay, meclis üyeleri ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Tören  konuşma yapan İlçe Başkanı  Adnan Alabay, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısında CHP’li Belediye Başkanlarının eleştirilmesine tepki gösterdi.  Alabay,  “nitelikli hizmet, şeffaf yönetim ilkesinden ödün vermeden çalışan halkın çıkarını koruyan, halk için çalışan alın terine değer veren Belediye Başkanlarımızın hizmetlerini karalamaya çalışıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız İzmir'de metronun kilometresini 59 milyona TL’ ye yaptı. Ankara Belediyesi  100 milyona, İstanbul Belediyesi 142 milyona yapıyor. 3'te 1 fiyatına. 'Sen misin en düşük maliyetle metro yapan, halkın çıkarını koruyan, halk için çalışan, alın terine değer veren. Sana gösteririz' diyorlar  397 yıl hapis cezası ile yargılıyorlar.” Hayattan alacaklı son yüz gülene kadar” şiarıyla halka nitelikli hizmet için çalışan Karşıyaka Belediye Başkanımızın çalışmalarını didik didik ettiler. AKP Karşıyaka İlçe Başkanı, Başkanımızın  icraatlarını  yerinde gördükten sonra ise söyleyecek söz bulamadı” dedi.


BOŞUNA GAYRET İÇİNDELER

Ak Parti Karşıyaka İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda, Ak Parti İzmir  Milletvekili Aydın Şengül’ün  “Kimse Karşıyaka'yı kalesi olarak görmesin. Karşıyakalı duyarlıdır. Karşıyaka'nın tokatı serttir” sözlerine de cevap veren Alabay, “ Laik, çağdaş, Atatürkçü, vatanına ve bayrağına sevgi ile bağlı Karşıyakalıların duyarlılığını da  tokadını da AKP’liler çok iyi bilir. Milletvekilleri teşkilatı ayakta tutmak için boşuna bir gayret içindeler. Bu suni çabalardan, siyasi mühendislikten sonuç alamayacaklardır. Bizim örgütümüz diri azimli, istekli gecesini gündüzüne katarak hayatın her alanında çalışıyor. Halkın nabzını tutuyor. Karşıyakalı hemşerilerimiz CHP ye olan güvenlerini, sevgilerini, desteklerini bir daha gösterecektir.2011 seçimlerindeki  %64 olan oyumuzu önümüzdeki yerel seçimde %75 e çıkaracağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası