Ege Postası
Geri

Başkan Kocaoğlu Belediye bürokratı ve personeli ile bayramlaştı

Büyükşehir bürokratları ve personeliyle bayramlaşan Başkan Aziz Kocaoğlu, personele 'seçim atmosferine erken girmeyelim' uyarısında bulundu. Kocaoğlu belediyede süren incelemelere gönderme yaparak, " Eski tas eski hamam aynı 2011'deki gibi ne oluyorsa devam ediyor" dedi. Geçtiğimiz günlerde meclis komisyonundan da geçen 'Bütünşehir' yasasına da değinen Kocaoğlu bürokrata 'kendinizi düşünce olarak hazırlayın' mesajı verdi.
Başkan Kocaoğlu Belediye bürokratı ve personeli ile bayramlaştı
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2012 Salı 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu belediye bürokratları ve personeli ile bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan bayramlaşmada Kocaoğlu önemli mesajlar verdi.

"ESKİ TAS ESKİ HAMAM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu konuşmasına başlarken belediyede süren müfettiş incelemelerine gönderme yaparak, " Eski tas eski hamam aynı 2011'deki gibi ne oluyorsa devam ediyor.  Cevap vere vere
bürokratlarıımız doçentliğe geçtiler. Bilgi vere vere profesör oldular. Devam edecek bunlar...Başından beri yasalara nasıl uygun çalışıyorsak aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

"DÜŞÜNCE OLARAK HAZIR OLURSAK SERİ HİZMET VERİRİZ"

Kent v
e ülke gündemini uzun süredir meşgul eden ve geçtiğimiz günlerde meclis komisyonundan da geçen 'Bütünşehir' yasasına da değinen Kocaoğlu, " Bu konuda en deneyimli belediyelerden biriyiz. 2004 yılında sınırlar 50 kilometreye çıkınca adaptasyon süreci yaşadık. Daha sonra tanımaya hakim olmaya başladık. Şimdi ise düşünce bakımından hazır olursak 9 ilçe, 20'yi aşkın belde ve köylere daha seri hizmet götürme olanağını yaşarız" dedi.

"SEÇİM ATMOSFERİNE GİRMEYELİM"
Yerel seçimlerin erkene alınıp alınmama konusunun sıkça dile getirildiğini hatırlatan Kocaoğlu, " Herkeste bir seçim havası var. Bu son derece yanlış. Seçim atmosferine şuan girmememiz gerek. Ne kadar öteleyebilirsek bunu o kadar iyi...Bu kentin yararına olur. Bu işlere kafa yorup boşa harcayacağımız zamanımız yok. İşe yoğunlaşın. Projelere bakın. Bir buçuk sene önceden seçimi kovalamak polemiklere girmek sadece kente zarar verir. Sizdende sadece işiniz ile ilgilenmenizi istiyorum. Çok çalışmanızı istiyorum" dedi.

TERÖRE ÇÖZÜM ÖNERDİ

Kocaoğlu konuşmasında terör konusuna da değindi. Terörü halkın bitirebileceğini söyleyen Kocaoğlu, “Terörü pirim vermeyeceğiz. Birbirimize kenetleneceğiz. Hiçbir güç milletin, halkın gücünden büyük değiliz. Ne iş yaparsak, kim olursak olalım bu herkes için de geçerli. Ancak halk terörü engelleyecektir. Sınırlarımız var. Bizim coğrafyamızın getirdiği durum nedeniyle her zaman uyanık ve diri durmak zorundayız. Başka türlü bu coğrafyada rahat yaşamak mümkün değildir. Yöneticilerimizi de bu bilinçle yönlendirmek zorundayız” dedi


"HEPİNİZİ ÇALIŞMAYA VE BAŞARMAYA DAVET EDİYORUM"
Her türlü zorluğu çalışarak ve inanarak atlattıklarını tecrübe edindiklerinin belirten Kocaoğlu, " Biz yine zorlukları hizmet ederek aşacağız. Kenetleneceğiz. Üreteceğiz. İzmirliye layık olacağız. Hepinizi çalışmaya ve başarmaya davet ediyorum" dedi.

FENER ALAYI ÇAĞRISI
Kocaoğlu son olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile düzenlenecek olab Fener Alayı'na bütün personeli davet etti. Kocaoğlu, " Ne kladar çok geniş katılımlı ve görkemli kutlarsak çocuklarımızın geleceğine o kadar sahip çıkmış olurzu" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası