Ege Postası
Geri

CHP Gaziemir’den ‘seçim kampı’

CHP Gaziemir İlçe Örgütü, Umut Tekin başkanlığında yerel seçim stratejisi toplantısı için iki günlük kampta bir araya geldi, toplantı sonrasında sonuç bildirgesi yayınlandı
CHP Gaziemir’den ‘seçim kampı’
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2012 Pazartesi 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  CHP Gaziemir İlçe Örgütü, Umut Tekin’in başkanlığında ‘Yerel Seçim Stratejisi Toplantısı’ için iki gün süreyle kampa girdi. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Erel, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özalp CHP Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gaziemir Kadın Kolları Başkanı Nil Doğan, CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özalp, İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Vangöl, Cem Koç ve Sami Akbayırlı, belediye meclis üyeleri ile kurultay delegelerinin yer aldığı toplantıya, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da katıldı.

Toplantının açılışında konuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, göreve geldikleri günden bu yana birçok algıyı değiştirdiklerini dile getirdi. ‘Sosyal Belediyecilikte CHP Farkı’ başlığıyla hazırladıkları bir kitapçıkta, son 3,5 yılda Gaziemir’de gerçekleşen hizmet ve projeleri anlattıklarını söyleyen Tekin, “Sosyal belediyecilik anlamında İzmir’e ve hatta Türkiye’ye örnek projelerin anlatıldığı bu kitapçığı, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları üyelerimiz, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza aktarmaya başladı. Sosyal demokrat anlayışla kentimizin kısa sürede nereden nereye geldiğini her platformda bıkmadan, usanmadan anlatacağız” diye konuştu. Başkan Tekin, seçim kampanyasında kullanılmak üzere bir minibüs alındığını da sözlerine ekledi.

Özdere’deki bir otelde hafta sonunda gerçekleşen kampın bitiminde, sonuç bildirgesi yayınlandı. Bildirgede, şu görüşlere yer verildi: “Cumhuriyetin kazanımlarını kaybetmemek için birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımızı göz önüne alarak, kadını-erkeği, genci-yaşlısı ile hep beraber sosyal belediyecilik anlayışını sürdürebilmek, Gaziemir Belediyesi’ni sosyal demokrat anlayışla yönetmeye devam etmek, Gaziemir’de yaşamanın ayrıcalığını tüm Gaziemirlilere hissettirmek için, parti içi dayanışmayı sağlamak, sağlıklı ve çalışan örgüt yapısını daha da etkin hale getirmek, halkla iletişimi sürdürülebilir ve etkin kılmak, 7’den 70’e herkesi kucaklayan bir anlayış, temel amacımız olacaktır. Herkesin Gaziemir’i için birlik ve beraberlik içinde, var gücümüzle çalışacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası