Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı İlçe Danışma Meclisine “Uzun“ damgası

AK Parti Bayraklı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün saat 14:00’da Aydemir Plaza’da gerçekleşti. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun, İl yöneticileri, Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Mahalle Başkanları katıldı. Toplantı İlçe Başkanı Erdal Seyitler, İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun’un konuşmasının ardından basına kapatıldı. Basına kapatılmadan önce kurulan meclis divanı, İl yönetim kurulu üyesi İsmail Akdağ başkanlığında, Kadın Kolları Başkanı Rukiye Karataş, Meclis Üyesi Ali Aslan, İlçe yönetim kurulu üyesi Osman Turan ve Meclis Üyesi Gülden Han’dan oluşturuldu.
AK Parti Bayraklı İlçe Danışma Meclisine “Uzun“ damgası
Haberler / Yerel Politika
21 Ekim 2012 Pazar 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- AK Parti İlçe Başkanı Erdal Seyitler toplantıda ilk konuşan isim oldu. Seyitler, bundan sonraki danışma toplantılarının eskiden olduğu gibi yine katılımın serbest olduğu, devasa salonlarda yapılacağı müjdesini verdi.AK Parti Bayraklı İlçe Danışma Toplantısına, İl Başkan Yardımcısı Refik Uzunun konuşması damgasını vurdu. Uzun, konuşmasında CHP’yi eleştirdi ve bu dönem Bayraklı’dan çok ümitli olduklarını dile getirdi. 

MİKROFON HERKESE AÇIK
İlk olarak konuşma yapan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler konuşmasını çok kısa tuttu. Seyitler konuşmasında, “Bir müjde aldık. Artık danışma meclisi toplantılarımız eskiden olduğu gibi devasa yerlerde herkese açık olarak gerçekleşecek” dedi. Ayrıca bundan sonraki toplantılarda artık yol haritası çizeceklerini, vatandaşlara neler anlatacaklarını düşüneceklerini söyledi ve “Bu mikrofon herkese açık” dedi.  Seyitler Bayraklı için birlik beraberlik mesajı verdi. 

BAYRAKLI’DAN ÜMİTLİYİZ
İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun, Bayraklı Danışma Meclisi toplantısında Bayraklı için düşüncelerini dile getirdi. Uzun, İzmir’de AK Parti teşkilatı olarak çok çalıştıklarını, çalışmalarını sürdürdüklerini ve iyi durumda olduklarını söyledi. Bayraklı’da da durumun iyi olduğuna değinen Uzun, “Bayraklıdan çok ümitliyiz. AK Belediye gelecek ve gitmeyecek insanlar bi,zle tanışacak. Bu toplantı bize yol gösteriyor. Bu toplantıda sizlerin görüşlerini düşüncelerini alıyoruz. Her ay yapmaya devam edeceğiz. Çok faydalı oluyor. Bundan sonraki toplantılarda bu toplantıların genişletilmişlerini de yapacağız. Her gün yeni bir şey yapıp, öğreteceğiz” diye konuştu.

CHP’DE TELAŞ BAŞLADI
Uzun’un konuşmasında hedefte CHP vardı. Basına düşen anketten sonra CHP’nin karıştığını iddia eden Uzun, “. İzmir de CHP’de ciddi bir telaş başladı. Bizim geldiğimizi hissediyorlar. Artık o kale düştü. Çift kale oldu Oyumuzu hep arttırıyoruz. Bu yüzden telaş başladı” dedi.

BUNA KARGALAR BİLE GÜLER
İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun’un eleştirilerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da nasibini aldı. Uzun, Kocaoğlu’nun “AKP İzmir’de otobüslerde adam tutuyor, aleyhimizde konuşturuyor” demesini hedef gösterdi ve “Bu bir hezeyanın sonucudur. Bizim hiç işimiz gücümüz yok m? Buna kargalar bile güler” dedi. Uzun, “Siz belediye olarak hiç bir hizmet yapmazsanız milleti canından bezdirirseniz bu iş böyle olur. Binali bey bu çevre yolunu yapmasaydı ne olacakt? Bir tane hizmet yapmazsan insanlar da konuşur. 10 senedir iktidardalar. Yıllık 2 katrilyon civarında bir bütçeleri var. Bir tane eser var m? Bu Türkiye’nin komple bütçesiydi 2000’li yıllarda. Vatandaş soruyor. Ne yaptınız diy? Bütün yaz yattılar şimdi okullar açıldı Alsancak’ı vs. kazdılar. Buraları yazın kazmıyorsunuz okullar açılınca yapıyorsunuz. Ondan sonra millet şikayet edince vay efendim AKP adam tutuyor. İnsanlar tabii ki şikayet edecek. Siz çalışmıyorsunuz” diyerek Başkan Kocaoğlu’nu sert bir dille eleştirdi. 

Refik Uzun’un konuşmasının ardından Divan Başkanı İsmail Akdağ, toplantıya davet edildiği halde gelemeyen Mehmet Tekelioğlu’nun gönderdiği bildiriyi okudu. Ardından toplantı basına kapatıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası