Ege Postası
Geri

CHP'de ilçe ziyaretlerinin ilk günü sancılı geçti

CHP İzmir'de çalışmaları yerinde görmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve parti içi sorunları tespit etmek için ilçelere dört gün boyunca ziyaret gerçekleştirecek olan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Genel Sekreter Tamaylıgil'in kentteki ilk günü sancılı geçti.Urla'da belediye başkanı ve ilçe başkanı şikayet edilirken, Güzelbahçe'de toplantı öncesi ve sonrası yaşananlar güne gölge düşürdü.
CHP'de ilçe ziyaretlerinin ilk günü sancılı geçti
Haberler / Yerel Politika
19 Ekim 2012 Cuma 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’in İzmir’deki ilçe örgütlerini teftişi sancılı başladı. CHP İzmir'de çalışmaları yerinde görmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve parti içi sorunları tespit etmek için ilçelere dört gün boyunca ziyaret gerçekleştirecek olan Keskin ve Tamaylıgil'in ilk gün mönüsünde Karaburun, Çeşme, Urla, Seferihisar, Güzelbahçe ve Narlıdere ilçe örgütleri vardı. Genel olarak parti içinde yaşanan iç çekişmelerin gündeme getirildiği ziyaret maratonunda en öne çıkan ilçe Urla oldu. Güzelbahçe'de yaşananlar ise güne gölge düşürdü.




ESKİ İLÇE BAŞKANI BAŞKANLARI ŞİKAYET ETTİ


Eski İl Başkanı Kemal Karataş, eski milletvekili Türkan Miçoğulları ve Konak eski Belediye Başkanı Ahmet Sarışın'ında hazır bulunduğu Urla'daki ziyarette eski ilçe başkanı Ahmet Ziya Demir(Başkan Ahmet) Urla'da yaşanan sıkıntıyı gözler önüne serdi. Demir, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ve CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı arasında sıkıntı olduğunu ve bunun partiye zarar verdiğini söyledi. Demir, " Urla'da olumsuz düşünenler var. Parti içi çekişme var. Bu bir hastalık. Hastalığın tedavi edilmesi gerek.Bir tarafta belediye başkanı bir tarafta ilçe başkanı. Bunları birleştirmemiz gerek. Urla'da partililer üzgün. Böyle giderse bu kaleyi kaptırırız" diye konuştu.

GÜZELBAHÇE'DE PANKART GERGİNLİĞİ


Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamayligil'in Güzelbahçe'yi ziyareti öncesi ve sonrası ile güne damga vurdu.  Güzelbahçe Amfi Tiyatro düzenlenen ziyaret esnasında partililer arasında pankart gerginliği yaşandı. Bir partili tarafından "kale düşüyor haberiniz olsun" yazılı pankart tepkilere neden oldu. Pankartı açan partilinin Keskin ve Tamayligil'i ısrarla beklemesi diğer partililerin sert tepkisine neden oldu. Pankart partililerin sert müdahalesi sonrası zor kullanarak indirildi



ARBEDE YAŞANDI

Pankart krizinin ardından toplantı sonrası bir de arbede yaşandı. Eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran’ın ekibinden olan Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz ve Konak İl delegesi Suzan Sultan Koşar'ın  parti içinde huzursuzluğun olduğunu Genel Başkan Yardımcısı Keskin'e  toplantıda iletmeleri Belediye Başkanı Mustafa  İnce’ye yakın isimleri kızdırdı.İddiaya göre iki ekip arasında Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in ilçeden ayrılmasının ardından laf dalaşı başladı. Tansiyonun yükselmesi ile Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ekibinde yer alan Başkan Yardımcısı Mustafa Günay’ın oğlu, Avkıran ekibinde yer alan Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz ve uzun yıllar Güzelbahçe’de siyaset yapan daha sonra Konak İl delegesi olarak seçilen Suzan Sultan Koşar’ı darp etti. İkilinin daha sonra karakola giderek şikayetçi oldukları öğrenildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası