Ege Postası
Geri

AK Gençler eğitim mesaisinde

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları AR-GE Başkanlığı tarafından teşkilata yönelik “Liderlik ve Takım Çalışması” eğitimi gerçekleştirildi.
AK Gençler eğitim mesaisinde
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2012 Perşembe 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- İki saati aşkın bir süre gerçekleşen eğitimde, her bireyin kendisinin ve üzerine düşen işin lideri olduğu vurgulanırken bu çalışmaların başarıya ulaşmasının da ancak örnek bir takım çalışmasıyla gerçekleştirileceği ifade edildi. İzmir Ak Gençliğe yönelik eğitim programlarının ilki olan “Liderlik ve Takım Çalışması” eğitiminden sonra AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar yapmış olduğu açıklamada, kendilerini bekleyen sürecin yoğun ve zor olduğunun altını çizdi. Kırkpınar, bu denli eğitim programlarını ilerleyen süreçlerde daha fazla önemseyeceklerini kaydederken, yerel seçimlerde daha kalifiyeli ve sistemli çalışmaya hazır bir AK Gençlik oluşturmak istediklerini belirtti. Kırkpınar, “Amacımız, öncelikle hükümetimizin yapmış olduğu çalışmaları ve icraatları tam anlamıyla özümseyerek bunları profesyonel bir şekilde halkımıza anlatabilmektir.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası