Ege Postası
Geri

Çiğli'de kadınlar önce siyaset konuştu ardından eğlendi

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, aktif siyasette kadının önemini vurgulayarak, CHP’nin İzmir’de iktidar olmasını sağlayan en önemli unsurun kadınlar olduğunu söyledi. CHP Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Özgün Utku ise “Yol açık, sol açık” sloganıyla yürüttükleri çalışmada önemli yol kat ettiklerini söyledi. Konuşmaların ardından sahne alan Türk rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla salondaki kadınlara muhteşem bir konser verdi.
Çiğli'de kadınlar önce siyaset konuştu ardından eğlendi
Haberler / Yerel Politika
19 Ekim 2012 Cuma 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kadın Kollarının, 30 ilçeden kadınların katılımıyla düzenlediği yıllık geleneksel yemeğinde konuşan Başkan Solak, seçimlere hazırlanılan önümüzdeki bir yılın çok zorlu bir süreç olduğunu vurgulayarak, “Bizim birbirimize ihtiyacımız var. Kadınlarımızın sayesinde İzmir’de iktidar olduk. Ülke genelinde de kadınlarımızın sayesinde iktidara geleceğiz. Buradaki bu coşku da bunu gösteriyor” dedi.

Özgün Utku; “Yol Açık, sol açık”

Çiğli Anemon Otel’de düzenlenen ve İzmir’in tüm ilçelerinden yoğun katılımın yaşandığı etkinlikte konuşan CHP Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Özgün Utku ise “Yol açık, sol açık” sloganıyla yürüttükleri çalışmada önemli yol kat ettiklerini söyledi. Yerel seçimlerde 30 ilçe ve büyükşehir belediyesini almak üzere yola çıktıklarını kaydeden Utku, “Biz kendimize güveniyoruz. Kadınsız seçim almak zor. Türkiye genelinde de iktidar olmak her zaman yerelde seçim almakla mümkün olur. Biz de bunun için buradayız. Güçlüyüz, moralimiz yüksek ve tüm gücümüzle de seçimlere hazırlanıyoruz. Dayanışma içinde, tüm ilçelerimizle örgütlü biçimde çalışmaya devam ediyoruz.”

Türkiye’deki güncel konu ve sorunlara da değinen Utku sözlerini şöyle sürdürdü; “Şehit cenazesi duymadığımız gün yok. 3 şehit ailemizi ziyarete gittim. Hepsinin ortak özelliği maddi durumlarının kötü olması. Bu tesadüf değil. Artık askerlerimizi gönderirken ‘Bu asker gidecek, geri gelecek’ sloganıyla gönderiyoruz. Çocuklarımızı askere yollarken korkuyoruz. Öte yandan 4 + 4 eğitim sistemi de özellikle doğuda yaşayan kızlarımızın okula gönderilmesinin önüne geçiyor.”

Haluk Levent Coşturdu

Konuşmaların ardından sahne alan Türk rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla salondaki kadınlara muhteşem bir konser verdi. Haluk Levent sahnedeki müthiş performansıyla salondaki kadınlardan tam not aldı. Başkan Metin Solak ve kadınlar Haluk Levent’in bütün şarkılarına eşlik ederken, Levent seslendirdiği Akdeniz akşamları, çemberimde gül oya, zor aşk, mendili eline gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası