Ege Postası
Geri

CHP’nin Derdi İzmir’e Hizmet Değil, Koltuk Sevdası

Birkaç yılda 2-3 kez İzmir programı düzenleyen CHP üst yönetiminin, yerel seçimler yaklaştıkça İzmir programlarını sıklaştırmaya başladıklarını söyleyen Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza DAĞ, CHP teşkilat başkanının ve genel başkan yardımcılarının her hafta İzmir’i ziyaret etmeye başladıklarını ifade etti.
CHP’nin Derdi İzmir’e Hizmet Değil, Koltuk Sevdası
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2012 Pazartesi 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-   CHP üst yönetiminin İzmir’e bakış açısı, bu şehre ne kazandırabiliriz, ne tür projeler ile bu şehrin dinamiklerini hayata geçiririz şeklinde bir bakış açısı olmadığını ifade eden DAĞ, CHP üst yönetimi ne yazık ki İzmir’i son kale şeklinde düşünmekte, burası giderse bütün üst yönetim gider, şeklinde düşünmektedir. Bu sebeple olsa gerek her hafta, İzmir’i hiç bilmeyen genel başkan yardımcılarının ziyaretlerini şahit oluyoruz. Bütün siyasi stratejilerini kendi siyasi istikballeri üzerine yapan üst yönetimin, asıl derdi İzmir değildir, asıl derdi koltuktur.

Bizim için hizmet anlamı taşıyan İzmir, ne yazık ki CHP üst yönetimi için varlık meselesi haline getirilmiştir. İzmir’de gerçekleşecek olan yerel seçimleri, hizmet üretebilmek için bir araç olarak görmekten çok öte de olan CHP üst yönetimi, ülke siyasetinde başarı kıstası olarak İzmir’i görmektedir. 3 büyükşehirden sadece İzmir’de iddiası bulunabilen CHP’ye yeni hedefler kazandıramayan üst yönetim, kendince kale olarak gördüğü bu şehri kaybetmenin, üst yönetimin sonu olacağı korkusuyla hareket etmektedir.

İzmir Türkiye’nin en büyük 3. Şehri ve yıllardır bu şehirde yaşamış biri olarak bence en güzel şehirlerinden de biridir. Fakat İzmir bir şehirdir, Türkiye’de başarı kıstası yapılamaz, sadece İzmir değil hiçbir şehir tek başına ülke genelinde başarı kıstası olarak algılanamaz. Bir şehre bu tür anlamlar yüklemek ancak o şehre zarar verir. CHP üst yönetimi kendi siyasi istikbali için ne yazık ki bu bakış açısında hareket etmekte, olmak yada olmamak düşünce üzerinden İzmir’e zarar vermektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası