Ege Postası
Geri

Engin ve Akay'dan siyasete mola!

Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e, Akay’dan iade- i ziyaret geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkanlar siyasete mola verirken ülke ve kent geleceği için ‘uzlaşma’ mesajı verdi.
Engin ve Akay'dan siyasete mola!
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2012 Pazartesi 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Geçtiğimiz aylarda Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e, Akay’dan iade-i ziyaret geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkanlar siyasete mola verirken ülke ve kent geleceği için ‘uzlaşma’ mesajı verdi.

ENGİN: SİYASET DİDİŞME ALANI DEĞİL
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İl başkanı olduktan sonra Ak Parti İzmir İl Başkanı Akay’ı tanıdığını belirtip, “Uzlaşmacı pozitif siyasete olumlu katkılar yapan biri… Umuyorum önümüzdeki günlerdeki iki büyük parti olarak kentimize ülkemize hizmet ederiz” dedi. Siyasetin bir çatışma ve didişme alanı olmadığının altını çizen Engin, “ Siyaset hizmet etme aracıdır. Bu açıdan İzmir zaten örnek bir kent. Demokrasinin geliştirilmesi konusunda örnek olmaya devam edecek. Enerjimizi iç mücadelelere çatışma alanlarına kaydırdık. Artık ortak akılla ülkenin temel sorunları ile ilgilenmek lazım. Uzlaşmak lazım…89 yıllık bir partiyiz. Büyük mücadeleden geliyoruz. Ülkeyi kuran partiyiz. Misyonumuz var. Adaletsizliğe hukuksuzluk ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.



AKAY: ÖRNEK OLMASI GEREK
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise  CHP İl Başkanlığına iade-i ziyaret yaptıklarını ve yaklaşan bayram dolayısıyla partiler ile bayramlaşmak istediklerini belirtti. Ak Parti İl Başkanı olduktan sonra CHP İl Başkanlığına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın programı kapsamında bir kez gelen Akay, böylece ilk kez CHP’li bir il başkanını ziyaret etmiş oldu. İl Başkanlarının karşılıklı ziyaretlerinin örnek olması gerektiğini belirten Akay, “Cumhuriyeti kuran CHP ile şuanda ülkeyi yöneten Ak Parti’nin il başkanları beraber...Bu ziyaret ile siyaset molası verelim istedik. Bu ziyaretler, fikir alışverişleri umarım devam eder. Uzlaşmanın, karşılıklı samimiyetin oluşması noktasında İzmir’in farklı bir yerde olduğunun bilinci ile bu ziyaretlerin daha fazla olması gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.

“DAHA VERİMLİ OLACAK”
Basın mensuplarının Meclis Komisyonundan geçen ‘Belediyeler Yasa Tasarısı’nın hatırlatması üzerine Ak Parti İl Başkanı Akay, “ İzmir yereline baktığımızda İzmir il sınırı aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin sınırı da olacak. Vali Bergama’nın dağ köyüne yapmak istediği bir çalışmayı bundan sonra Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacak. Daha verimli olacaktır. Özellikle valiler atanmışlar olduğu için o köylere hizmet götürmede seçilme endişesi olan 
bir siyasi gibi değiller. Ülke için hayırlısı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası