Ege Postası
Geri

Yuntdağ köyleri'ne Belediye hizmeti

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Yuntdağ köylerinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları yerinde inceledi. Bölge halkıyla bir araya gelen Açıkdil, kış mevsiminde çamur hale gelen yerleri taş parke ile bu sorundan kurtarmak istediklerini belirtti.
Yuntdağ köyleri'ne Belediye hizmeti
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2013 Perşembe 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA - Büyükşehir yasanın onaylanmasının ardından Manisa Belediyesi; ilçe, belde ve köylere desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yayla, Kışla ve Durasallı köylerindeki parke taşı döşeme çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi. Manisa’da yaşayan tüm vatandaşların belediyenin imkanlarından faydalanması amacıyla çalıştıklarını hatırlatan Açıkdil, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ilçe, belde ve köylere verdiğimiz destekler, taş parke döşemeleri ile devam ediyor. Yaklaşık 89 noktada devam edecek parke taşı çalışmalarının ardından burada yaşayan vatandaşlarımız kış mevsiminde çamurdan kurtulacak” dedi.
Minik Müberra’nın talebi anında yerine geldi
Yayla, Kışla ve Durasallı köylerindeki taş parke döşeme çalışmalarını incelemenin ardından Maldan ve Pelitalan köylerini de ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Açıkdil, köy sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Maldan Köyü ziyaretinde Müberra Yılmaz adlı küçük bir kız çocuğu köylerine parke taşı yapılması amacıyla Açıkdil’e kendisinin yazdığı bir dilekçe verdi. Küçük kızın talebinin kısa sürede yerine getirildiğini belirten Açıkdil, “Küçük bir kızımızın bu kadar duyarlı olması çok güzel bir olay. İmkanlarımız doğrultusunda acil ihtiyaç duyulan bölgelerimizde taş parke döşeme çalışmaları yapıyoruz. Özellikle çocuklarımızın mutlu bir ortamda büyümeleri için çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem daha büyük hizmetleri de sunacağız” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası