Ege Postası
Geri

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, muhtarlarla buluştu

Adana’nın Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlardan sorunları dinleyen Çelikcan, "Sizlerle beraber artık sesimiz daha gür çıkar." dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği Yüreğir Şube Başkanı Yaşar...
Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, muhtarlarla buluştu
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlardan sorunları dinleyen Çelikcan, "Sizlerle beraber artık sesimiz daha gür çıkar." dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Yüreğir Şube Başkanı Yaşar Uzun ve muhtarları Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu Yüreğir Şubesi'ni hizmete açtıklarını belirten muhtarlar, mahallelerde yaşadıkları sorunları Çelikcan’a iletti. Göreve başladığı gün hoş olmayan bir manzara ile karşılaştığını söyleyen Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Personelin son maaşı bile bankadan kredi çekilerek ödenmiş durumda idi. Çok şükür bugün hem personelimizin maaşını veriyoruz geriye dönük borçları ödüyoruz, hem de Yüreğir tarihinin en fazla yatırımını gerçekleştirdik. 110 milyon borcun 62 milyonunu ödedik. Yılsonuna kadar 8-10 milyon daha borç ödeyeceğiz. Aylık SSK ve Maliye borçlarımızı peşin yatırır hale geldik. Yaptığımız yatırımlar ortada. Yapacağımız yatırımların da parası hazır." diye konuştu.

İlçenin önemli hizmetlerle tanıştığını anlatan Mahmut Çelikcan, 8 adet kültür evi açtıklarını ve bu sayıyı 11’e çıkaracaklarını vurguladı. İlçe merkezinde ve mahallelerde yol sorununu çözüldüğünü anlatan Çelikcan, "Bizimkisi kalır demeyin. Görev sürem sonuna kadar bütün mahallelerimizin yol sorununu büyük ölçüde bitirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası