Ege Postası
Geri

Yusufeli 'Efendimiz'i okudu

Artvin'in Yusufeli ilçesinde hizmet veren Sevgi Çiçeği Etüt Eğitim Merkezi, 'Efendimizin nurlu hayatını okuma kampanyası başlattı.    Sınavdan bir ay önce sınav yapacağını ilçede duyuran Etüt Eğitim Merkezi İdarecisi...
Yusufeli 'Efendimiz'i okudu
Haberler / Genel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin'in Yusufeli ilçesinde hizmet veren Sevgi Çiçeği Etüt Eğitim Merkezi, 'Efendimizin nurlu hayatını okuma kampanyası başlattı.

    Sınavdan bir ay önce sınav yapacağını ilçede duyuran Etüt Eğitim Merkezi İdarecisi Mehmet Fatih Yıldırım, bu süre bitiminde Efendimizin nurlu hayatını okuyup bitirenlere bu konuda bir sınav yaparak hediyeler dağıttı. Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Fatih Yıldırım, sınavda dereceye girenlere hediyelerini takdim ettikten sonra Yusufeli halkının bu okuma kampanyasına gösterdikleri ilgisinden dolayı müteşekkir olduğunu söyledi.

    Yapılan sınavda ödül kazananlardan İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Sercan Tuzlu, "Bu sınav Efendimizin nurlu hayatını okumamız için bize bir fırsat oldu" diye konuştu. Tuzlu, böyle bir organizasyona vesile olanlara teşekkür ettiğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası