Ege Postası
Geri

Zafer Bayramı Manisa'da coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Manisa’da da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik anıtına çelenk koyulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha...
Zafer Bayramı Manisa'da coşkuyla kutlandı
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2013 Cuma 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Manisa’da da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik anıtına çelenk koyulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, makamında tebrikleri kabul etti.

Vilayet önünde devam eden törende Vali Savaş, Belediye Başkan Vekili Nazmi Açıkdil ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Aslan askerî birliklerin, öğrencilerin, halkın ve törene bütün katılanların bayramını kutladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, öğrenciler şiir okudu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwando Takımı gösteri yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren tekvandoculara ödülleri verildi. Program, tören geçişiyle son erdi. Daha sonra şehitlikler ziyaret edildi, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu gezildi.

Törenlere AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Milletvekili Özgür Özel, Vali Savaş, Başkan Vekili Açıkdil, Tuğgeneral Aslan, Baro Başkanı Zeynel Balkız, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası