Ege Postası
Geri

Zafer Partisi İl Başkanı Birgüvi, Başkan Tugay'a seslendi: İzmir Metro'da felaket geliyorum mu diyor?

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, İzmir Metro'da yaşanan koku sebebiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a seslendi. Birgüvi açıklamasında, "Her gün binlerce can taşıyan İzmir Metrosunda belli ki bakımlar yapılmıyor ve önleyici tedbirler alınmıyor. İzmir Metro yönetimine ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına buradan sesleniyoruz; Neyi bekliyorsunuz? İlla bir felaket mi yaşanmalı? Yapamıyorsanız bırakın yerinize yapabilenler gelsin. İnsan canı sizin makam sevdanıza kurban edilemez" dedi.
Zafer Partisi İl Başkanı Birgüvi, Başkan Tugay'a seslendi: İzmir Metro'da felaket geliyorum mu diyor?
Haberler / Yerel Politika
30 Mayıs 2024 Perşembe 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 16 Kasım 2023 tarihinde, İzmir’in Bornova ilçesinde seyir halindeki metro, Sanayi Durağı'nda raydan çıkarak duvara çarpmış ve olayda 3 kişi hafif şekilde yaralanmıştı. 

29 Mayıs Çarşamba 2024 tarihinde (dün) İzmir Metro'dan yapılan açıklamada, Hatay istasyonunda koku meydana geldiği belirtildi. 

TUGAY'A SESLENDİ

İzmir Metro'nun açıklamasının ardından Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a seslendi. 

Birgüvi'nin açıklaması şu şekilde;

"16 Kasım 2023'de Sanayi Durağında meydana gelen ve felaketin eşiğinden dönülen metro kazasının üzerinden henüz altı ay geçmişken şimdi de metrodan gelen koku ve duman nedeni ile yolcular tahliye edildi.
Her gün binlerce can taşıyan İzmir Metrosunda belli ki bakımlar yapılmıyor ve önleyici tedbirler alınmıyor. İzmir Metro yönetimine ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına buradan sesleniyoruz; Neyi bekliyorsunuz? İlla bir felaket mi yaşanmalı? Yapamıyorsanız bırakın yerinize yapabilenler gelsin. İnsan canı sizin makam sevdanıza kurban edilemez."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası