Ege Postası
Geri

AK Partili Başdaş, Tugay’a seslendi: Acil çözüm bulun!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık 6 yıl önce Konak ile Bornova arasında başlayan Onat Tüneli’ndeki çalışmalar nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların evlerinde ağır tahribatın meydana gelmesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Başdaş, “Resmen depremin yıkamadığı yeri büyükşehir bu hale getirdi. Özellikle Büyükşehir Belediye başkanımıza ve bütün yetkililere çağrımdır. Gelin bu vatandaşın sesine kulak verin. Buradaki insanları bir an önce tahliye edin. Tahminen 30 tane ev bu durumda. Şu anda vatandaşlar içeriye girmekten çekiniyorlar. İnsanların bu durumda bu evlerde kalması doğru değil. Vatandaşların canı bizim için her şeyden önemli. “ dedi. 
AK Partili Başdaş, Tugay’a seslendi: Acil çözüm bulun!
Haberler / Yerel Politika
29 Mayıs 2024 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Başdaş, yaklaşık 6 yıl önce Konak ile Bornova arasında başlayan Onat Tüneli’nin bir türlü bitmek bilmediğini ve bölgede yaşayan insanların evlerinde ağır tahribata yol açtığına vurgu yaparak, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve yetkililere seslendi. 

"İNSANLAR KORKULARINDAN EVLERİNE GİREMİYORLAR"

Başdaş, “Büyükşehir Belediyesi şimdide vatandaşların ev ve işyerlerini başlarına mı yıkmaya karar verdi!!! Bu nasıl bir sorumsuzluktur ki çalışmasına devam etmekte olduğunuz tünel yüzünden insanlar korkularından evlerine girememekte. Bu nasıl bir iş bilmezliktir. Bu insanlar nasıl uyku uyusun çatlaklar içinde kalan bu evlerde. Size çağrımdır Sayın Cemil Tugay; “İvedilikle burada oturan vatandaşlarımızı güvenli evlere taşıyın ve acil olarak buraya çözüm bulun. Yoksa depremde hasar görmeyen bu evler Büyükşehir Belediyesinin yaptığı kazılar yüzünden insanların başlarına yıkılacak.” sözleriyle paylaştığı videoda şunları söyledi:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası