Ege Postası
Geri

AK Parti’nin ‘yıktırmayacağız’ söylemine CHP’den yanıt: Riski alın yazı gönderin!

Çankaya Katlı Otoparkı'nın yıkım kararı kent siyasetinin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ‘yıktırmayacağız’ açıklamasının ardından yanıt CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır’dan geldi. Yıldır açıklamasında, “Eğer Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bize yazı gönderirlerse biz de gereğini yaparız. Güçlendirme yeterli desinler ve riski alsınlar. Bizim bir şeylere ‘yıkalım, yapalım, oynayalım’ gibi bir düşüncemiz yok” dedi.
AK Parti’nin ‘yıktırmayacağız’ söylemine CHP’den yanıt: Riski alın yazı gönderin!
Haberler / Yerel Politika
27 Mayıs 2024 Pazartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- İzmir depreminde hasar alan ve günde 4 bin araç kapasitesine sahip Çankaya Katlı Otoparkı için yıkım kararının alınmasının ardından Tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafını da  zor günler bekliyor.

“BİZE YIKMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI”

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumunda Çankaya Katlı Otoparkı’na ilişkin yaptığı açıklamada, ‘yıkmak zorundayız’ açıklamasını yapmıştı.

ÇANKIRI: YIKTIRMAYACAĞIZ

Tugay’ın açıklamasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı bugün yaptığı  yazılı açıklamasında, “Maalesef hala daha yenilenmeyen, sokak sağlıklaştırılması yapılmayan bir Kemeraltı’nda, esnafımızı her daim yanındayız. Bu sebeple esnafı yok saymaya çalışan bu zihniyetin karşısında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Nitekim Çankaya Katlı Otopark bugün İzmir’in bir başka sorunu olan otopark derdine de ayrı bir çözüm taşımaktadır. Bu sebeple biz konunun başından beri takipçisiydik ve takipçisi olacağız. Esnafımız rahat nefes alsın. Yıktırmayacağız. Güçlendirme çalışması yaparak yine vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’DEN YANIT: BAKANLIKTAN YAZI GÖNDERİN

CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, Çankırı’nın ‘yıktırmayacağız’ ifadelerinin ardından Ege Postası’na yaptığı açıklamasında, “ Eğer Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bize yazı gönderirlerse biz de gereğini yaparız. Güçlendirme yeterli desinler ve riski alsınlar. Bizim bir şeyleri ‘yıkalım, yapalım, oynayalım’ gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

 

 

AK Partili Çankırı'dan Çankaya Katlı Otopark müjdesi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası