Ege Postası
Geri

Zafer Sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği harp silah araçları sergisi Sarayburnu’nda ziyaretçilerini bekliyor. Sergide askeri araç ve silahların yanı sıra bir de savaş gemisi bulunuyor.30 Ağustos Zafer Sergisi adıyla Sarayburnu’nda...
Zafer Sergisi ziyaretçilerini bekliyor
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2013 Cuma 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği harp silah araçları sergisi Sarayburnu’nda ziyaretçilerini bekliyor. Sergide askeri araç ve silahların yanı sıra bir de savaş gemisi bulunuyor.

30 Ağustos Zafer Sergisi adıyla Sarayburnu’nda ziyaretçilere açılan sergide harp silah araçları sergileniyor. Askeri helikopter ve tankların yer aldığı sergide, çoğunlukta harp araç-gereçleri bulunuyor.

Serginin en dikkat çekeni ise 'TCG GEDİZ F 495' adlı savaş gemisi. İçerisinde güdümlü mermilerin de bulunduğu dev savaş gemisi, tam donanımlı olarak sergide yer alıyor. Ziyarete açık olunan süre boyunca Sarayburnu’nda demirleyen savaş gemisini vatandaşlar, subaylar eşliğinde gezebiliyor.

Ücretsiz gezilebilen sergi, 1 Eylül saat 19.00’a kadar ziyarete açık olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası