Ege Postası
Geri

Zanlıdan 200 polislik uyuşturucu operasyonu yorumu: Adalet her zaman 18 yaşında

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, 200 polisin katılımıyla şafak vakti 'sokak satıcısı' diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yaptı. Yaklaşık 6 aylık çalışmanın ardından...
Zanlıdan 200 polislik uyuşturucu operasyonu yorumu: Adalet her zaman 18 yaşında
Haberler / Güncel
18 Eylül 2013 Çarşamba 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, 200 polisin katılımıyla şafak vakti 'sokak satıcısı' diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yaptı. Yaklaşık 6 aylık çalışmanın ardından gerçekleştirilen operasyonda 18 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda biri hamile 4 kadın 17 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri, "Adalet her zaman 18 yaşında" dedi. Evdekilerin açmadığı kapılar ise özel harekat polislerince koç boynozu yardımıyla açıldı.

    Bursa narkotik polisi, Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi ve Osmangazi Kamberler Mahallesi'nde bazı kişilerin uyuşturucu sattığı yönündeki ihbarlar üzerine harekete geçti. Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin de bulunduğu 200 kişilik ekiple şafak vakti bölgeye baskın yaptı. 6 aylık çalışmanın ardından bugün sabahın erken saatlerinde çevik ve özel harekat polislerinin de yer aldığı 200 kişilik polis ekipleri bölgede belirlenen 18 ayrı adrese baskın düzenledi. Bazı zanlılar kapıyı açmakta direnince devreye özel harekat polisleri girdi. Koç boynozu ile kapıları açan polisler, evleri didik didik aradı. Narkotik köpeği Alfa'nın da destek verdiği operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 4'ü bayan toplam 17 kişi gözaltına alındı. 'İştirak halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen zanlılardan Sıddık Y. isimli kadının hamile olduğu gözlendi.

    "ADALET HER ZAMAN 18 YAŞINDA"

    Adliyeye sevk edilen zanlılardan bazıları kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere sözlü saldırıda bulunmak isterken polisler tarafından sakinleştirildi. Gazetecilerin 'Bir şey söylemek ister misin'' dediği bir zanlı ise "Adalet her zaman 18 yaşında." dedi. Zanlılar arasında, 6 ay önce düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan M.Ş. ve T.A. da bulunuyor. Zanlıların haklarında açılan davanın ilk duruşmasında 'evet sattım' diyerek suçlarını itiraf ettikleri ve mahkemece tahliye edildikleri ileri sürüldü. Dava dosyasının Yargıtay'a temyize gitmesi sürecinde 2 zanlının yeniden uyuşturucu ticaretine yönlendiği iddia edildi. Son operasyonda yakalanan zanlılardan M.K. ile N.K. çifti de bulunuyor.

    Aynı soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde de 4 kişinin tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası