Ege Postası
Geri

Zonguldak Müftülüğü taşındı

Zonguldak Müftülüğü yeni hizmet binasına taşındı. Yeni makamında açıklamada bulunan İl Müftüsü Nuh Korkmaz, “5 aydan beri açılması için gayret sarf ettik. Allah, Ramazan ayına girerken nasip etti. İnşallah dinimizi daha fazla insana...
Zonguldak Müftülüğü taşındı
Haberler / Genel
6 Temmuz 2013 Cumartesi 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak Müftülüğü yeni hizmet binasına taşındı. Yeni makamında açıklamada bulunan İl Müftüsü Nuh Korkmaz, “5 aydan beri açılması için gayret sarf ettik. Allah, Ramazan ayına girerken nasip etti. İnşallah dinimizi daha fazla insana anlatma adına güzel hizmetler yaparız. Zonguldak’ın böyle bir donanımda din hizmetlerinin yapılacağı bir binaya ihtiyacı vardı.” dedi.

Müftülük hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Korkmaz, “Ayrıca binamızın yapımında bizlere yardımcı olan Zonguldak halkına, binanın kaloriferleri, aile ve irşat salonu ile diğer sosyal salonlarının tefrişatını yapan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Ayrıca temelini attığımız camilerin yapımında emeği geçenler ile yeni yapacağımız ibadethanelerimiz için hayırda yarışacak duyarlı vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun diyorum. Bilinmelidir ki kazançların halka hayır olarak dönmesi, halkın dualarının onlara yansımasına vesile olacaktır.” şeklinde konuştu.

HATİMLE NAMAZ KILINACAK

Ramazan ayının kutsiyetine de değinen Müftü Korkmaz, şunları söyledi: “Bu yıl inşallah Ramazan ayında Ulu Camii’nin kütüphane bölümünde hatimle teravih namazı kılınacaktır. Bunun için 2 kişiyi görevlendirdik.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası