Ege Postası
Geri

Şengül'den Kocaoğlu'na yanıt: 'Elinden oyuncağını aldık ağlamaya başladı'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bugün yapmış olduğu 14 yıllık belediye başkanlığı dönemi boyunca hayata geçirdiği projeleri anlattığı toplantıda hükümete yönelik yapmış olduğu açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’den yanıt geldi. Şengül, Kocaoğulu’na ‘Elinden oyuncağını aldık ağlamaya başladı” dedi.
Şengül'den Kocaoğlu'na yanıt: 'Elinden oyuncağını aldık ağlamaya başladı'
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2018 Cumartesi 21:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Tire’de gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan İlçe Kongesi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yönelik açıklamalarda bulundu.

Kocaoğlu’nun “Bizim İzmir'le ilgili çok önemli projelerimiz vardı, çok çalışacaktık, hükümet bizi çalıştırmadı” açıklamalarına İl Başkanı Şengül Tire’den yanıt verdi. 

Başkan Şengül konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün sayın Aziz Kocaoğlu İzmir’de 14 yılını değerlendiren bir toplantı yapmış. Projelerini anlatacağı yere her zaman yaptığı gibi “Bizim İzmir'le ilgili çok önemli projelerimiz vardı, çok çalışacaktık hükümet bizi çalıştırmadı” demiş. Neden bunu söylüyor, il başkanı olduğum zaman ziyarete geldiğinde bir dosya verdi biz de dosyamızı aldık sayın Başbakanımızla görüştük.

‘ELİNDEN OYUNCAĞINI ALDIK AĞLAMAYA BAŞLADI’

Tek tek bütün sorunlar çözülmeye başladı. Elinden oyuncağını aldık ağlamaya başladı. Artık İzmirli vatandaşlara söyleyecek bir şeyi yok, ben çalışacaktım bizi çalıştırmadılar deme şansı yok. Biz bütün milletvekillerimizle, bakanımızla İzmir’e gereken hizmeti yapıyoruz. 2011’de sayın Başbakanımız İzmir’de aday olduğunda yüzde 30 civarında oyumuz vardı. Seçimlerde sayın Başbakanımızın gelişiyle yüzde 37’ye sıçrama yaptık. En önemli başarımızı yakaladık. O zaman bakanımızdı şimdi başbakanımız oldu. Bize yakışan İzmir’de ikinci sıçramayı yapıp bayrağı göklere çekmek. İnşallah önümüzdeki 2019 seçimlerinde hedefimiz yüzde 45 oyla İzmir Büyükşehir Belediyesini almak. Ben bu konuda teşkilatımızdaki o heyecanı, motivasyonu görüyorum.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası