Ege Postası
Geri

​Akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu

İZMİR Ödemiş İlçesi'nde yaşayan 73 yaşındaki bedensel engelli Osman Arıcı'ya AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
​Akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu
Haberler / İzmir
7 Nisan 2015 Salı 21:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle yüzde 70 engelli raporu bulunan 6 çocuk babası Osman Arıcı, bir süre önce eve kapanmak zorunda kaldı. Yürüyemediği için pek çok işini yakınlarının yardımıyla yapabilen Arıcı, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir'den akülü tekerlekli sandalye isteğinde bulundu. Demir, Arıcı'nın bu isteğini yönetim kuruluna iletti. Yönetim kurulunun da onanıyla alyınan akülü tekerlekli sandalye bugün Arıcı'ya Hürriyet Mahallesi, 1608 Sokak'taki evinde teslim edildi. Hamide Arıcı, eşine tekerlekli sandalye hediye eden AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimine teşekkür edip, "Artık eşim istediği gibi dışarı çıkıp, dolaşabilecek. Bazı işlerini kendisi daha kolay bir şekilde yapabilecek. Rahatsızlığı nedeniyle bütün gün evde yatmak O'nun için çok zor oluyordu" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası