Ege Postası
Geri

​BDP'den iki partiye yeşil ışık!

BDP Şırnak milletvekili Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda, 'Nasıl şu an AK Parti ile yan yana düşüyorsak CHP'yle de yan yana düşebiliriz. Bu çözüm sürecine nasıl baktıklarından geçiyor' dedi.
​BDP'den iki partiye yeşil ışık!
Haberler / Politika
20 Nisan 2014 Pazar 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'yle de CHP'yle de işbirliği yapabileceklerini söyledi.
 
"CHP'YLE DE YAN YANA DÜŞEBİLİRİZ"
 
 
Amerika'nın Sesi'nden Hilmi Hacaloğlu'na konuşan Kaplan, "İlk tur seçimde herkes kendi adayıyla yer almalı. Ondan sonra ikinci turda kimin kiminle işbirliği yaptığı ve cumhurbaşkanının neye göre seçildiği net anlaşılsın. Biz hiçbir partiye kapalı değiliz. Önyargımız yok. Bizim kafamızdaki cumhurbaşkanı devletin başı oldu. Milletin halkın sesi olmadı. Halkın sesi olacak cumhurbaşkanına ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
BDP'nin şu anda AK Parti'yle yan yana düştüğünü söyleyen Kaplan, "Nasıl şu an AK Parti'yle yan yana düşüyorsak CHP'yle de yan yana düşebiliriz. Bu çözüm sürecine nasıl baktıklarından geçiyor" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası