Ege Postası
Geri

​MÜSİAD İzmir’den Engelsiz Sanat Konseri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Down sendromlu çocuklar için yardım konseri düzenledi. MÜSİAD’ın bundan sonra birçok sosyal projede yer alacağını müjdeleyen Ülkü, “Asıl amacı bu konuda halkımızı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak olan bu konsere katkımız olsun istedik” diye konuştu.
​MÜSİAD İzmir’den Engelsiz Sanat Konseri
Haberler / Kültür - Sanat
22 Şubat 2015 Pazar 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konser, “Engelsiz Sanat” sloganı ile İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. MÜSİAD İzmir Şubesi’nin organize ettiği geliri Down sendromlu çocukların eksiklerini gidermek üzere kullanılacak olan konserde Mehmet Ali Susam Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Öğrencileri Ritim Grubu gösterdiği performansla beğenildi. 
Engelsiz Sanat konserini ihtiyaç olan alanlarda destek olmak üzere organize ettiklerini belirten MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, “Destek konusuyla ilgili bir okulumuzdan talep geldi. Biz de MÜSİAD İzmir olarak büyük bir empati ve hassasiyet ile Down sendromlu çocukları desteklemek ve etkinliğimizle yanlarında olmak istedik. Sonuçta Down sendromlu çocuklarımızla bugün başladığımız bu organizasyonu halkımızı bilinçlendirmek, bu konuya olan duyarlılığı artırmak üzere yola çıktık” dedi. 
MÜSİAD’ın bundan sonra birçok sosyal projede yer alacağını söyleyen Ülkü, “Bu geceyi renklendirmek üzere hem birkaç okulumuzdan hem de Tepecik Filarmoni Orkestrası’ndan destek aldık. Asıl amacı bu konuda halkımızı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak olan bu konsere katkımız olsun istedik” diye konuştu.
Konserde Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Korosu, Mehmet Ali Susam Özel Eğitim ve Uyulama Merkezi Öğrencileri Ritim Grubu ve D.E.Ü Devlet Konservatuvarı Vurmalı Çalgılar Ritim Grubu sahne alırken Tepecik Filarmoni Orkestrası ise “İlle de Mozart Olsun Projesi” ile izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası