Ege Postası
Geri

​Pekdaş çöken yolu inceledi

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş geçtiğimiz aylarda Konak ilçesine bağlı Küçükyalı semti Necip Mirkelamoğlu Sokak'ta aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanda yıkılan istinat duvarını ve çöken yolu inceleyerek çalışmalara hız verilmesini istedi.
​Pekdaş çöken yolu inceledi
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Nisan 2014 Pazar 03:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak İlçesi Küçükyalı semtinde bulunan Mirkelamoğlu Sokak’ta geçtiğimiz aylarda şiddetli yağmur nedeniyle meydana gelen heyelanda kayan yolu yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Fen İşleri Müdürlüğü’nün en kısa zamanda yolun ve istinat duvarının onarılacağını söyledi.

Sokakta bulunan dik merdivenlere ek olarak yürüyen merdiven yapımına da devam edildiğini kaydeden Başkan Pekdaş, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yollun tamamlanmasının ardından yapımı tamamlanan yürüyen merdivenin de hizmete sokulacağını söyledi.
Korkudan evlere giremediklerini söyleyen semt sakinlerine gece gündüz çalışarak bir an önce sokağın güvenliğini sağlayacaklarını ifade eden Pekdaş, “Yeni yapılan yürüyen merdiveni, göçüğün ve hasarın ne boyutta olduğunu yerinde görmek istedim. Arkadaşlarımız hızla çalışmalara devam edecek. Korkunuzu ve endişenizi anlıyorum. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Semt sakinlerinden Sabahat Öztürk ise yürüme problemi olduğunu ve çıkış yönü olan yürüyen merdivenin iniş yönü olmasını da istedi. Öztürk, “Yüzde 57 engelliyim. Bu sokak merdivenli olduğu için inip çıkamıyorum. Çıkışı olan yürüyen merdivene bir de iniş eklenirse çok mutlu olacağım” diyerek istekte bulundu. Başkan Pekdaş ise gerekli incelemelerin yapılacağını ve imkan varsa yapılabileceğini söyledi.

Ocak ayında çökmüştü
29 Ocak 2014 tarihinde gece saat 02.00 sıralarında yağmurun etkisiyle Konak ilçesine bağlı Küçükyalı semti Necip Mirkelamoğlu Sokak'taki yolda çökme olmuş ve yolda park halinde bulunan bir araç arsaya düşerek hurdaya dönmüştü. Yaşanan olayda can kaybının olmaması ise sevindiriciydi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası