Ege Postası
Geri

​Zehir tacirlerine darbe

İzmir’de, uyuşturucu ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik altı ayrı operasyonda 131 kilogram esrar, 17 kilogram eroin, çok miktarda bonzai ele geçirildi. 9 kişi tutuklandı.
​Zehir tacirlerine darbe
Haberler / Genel
18 Ekim 2014 Cumartesi 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Bayraklı İlçesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı önesürülen E.A.'nın evine baskın yaptı. Evde yapılan aramada 6 kilo 129 gram esrar maddesi, 828 mini poşette satışa hazır halde 890 gram esrar maddesi, 1 ruhsatsız tabanca ile hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan E.A. işlemlerinin tamamlanmasından sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Narkotik ekiplerinin Karabağlar İlçesi'ndeki operasyonunda ise 8 kilo 124 gram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Ö.Ç. ile Ö.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin, Konak İlçesi'nde belirledikleri adrese yapılan baskında jelatine sarılmış halde 46 gram esrar maddesi ile 56 adet Ecstasy hap ele geçirilirken, yakalanan V.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

OPERASYON GENİŞLETİLDİ
İzmir'de, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 131 kilogram esrar, 16,7 kilogram eroin, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 9 kişi de tutuklandı.
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. İstanbul'dan yüklü miktarda eroin getirerek piyasaya süreceği ihbarını alan narkotik ekipleri İzmir Otogarı'nda yaptığı operasyonda D.O.'yu gözaltına aldı. D.O.'nun valizinde 26 pakette 13 kilo 478 kilogram eroin ele geçirilirken, D.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 


Torbalı İlçesi'nde yapılan operasyonda bir TIR'da 23 pakette 116 kilogram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.K ve M.M., işlemlerinin tamamlanmasından sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Narlıdere İlçesi'nde bir eve yapılan operasyonda ise 6 preslenmiş pakette 3 kilo 180 kilogram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan K.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
 
Ekiplerin düzenlediği altı ayrı operasyonlarda toplam 131 kilogram esrar, 16,7 kilogram eroin, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişi de tutuklandı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası