Ege Postası
Geri

AK Partili Atmaca'dan Başkan Tugay'a 'Eşrefpaşa' çağrısı: Önergeyi getirin inşaat başlasın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Eşrefpaşa Hastanesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a çağrıda bulundu. 
AK Partili Atmaca'dan Başkan Tugay'a 'Eşrefpaşa' çağrısı: Önergeyi getirin inşaat başlasın!
Haberler / Yerel Politika
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye’nin tek belediye hastanesi olan İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Eşrefpaşa Hastanesi’nde dar gelirlilere daha fazla hizmet verilmesi için yapılacak ek hizmet binasının inşaat ihalesinde şok bir gelişme yaşandı. İhaleye tek bir firma bile teklif vermedi. 

Yaşanan gelişmenin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a çağrıda bulundu. AK Partili Atmaca, "Şenol Aslanoğlu tarafından icat edilen, rant hikayelerine çokça konu olan, sağlamlığı şüpheli ve bir türlü sağlıklı ilerleme kaydedemeyen kentsel dönüşümde kooperatif modeline temel oluşturan, 6306 sayılı kanun hükümlerince İZBB ile İZBETON arasında ihale olmaksızın yapılan protokolün aynısını hastane inşaatı için de uygulayabilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

Atmaca'nın paylaşımı şu şekilde;

"Türkiye’nin tek belediye hastanesi olan Eşrefpaşa Hastanesi’nin üçte ikilik kısmı 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılmıştı.

Yapılan ihalelere katılım olmadığı, Sağlık Bakanlığı’ndan inşaata başlamak için 1 Ağustos 2024’e kadar izin alındığı ve bu tarihe kadar yeni bir ihale süreci başlatmanın mümkün olamayacağı belirtiliyor.

İZBB Başkanı Sn. Cemil Tugay‘a çağrı yapıyorum;

Şenol Aslanoğlu tarafından icat edilen, rant hikayelerine çokça konu olan, sağlamlığı şüpheli ve bir türlü sağlıklı ilerleme kaydedemeyen kentsel dönüşümde kooperatif modeline temel oluşturan, 6306 sayılı kanun hükümlerince İZBB ile İZBETON arasında ihale olmaksızın yapılan PROTOKOL ün aynısını hastane inşaatı için de uygulayabilirsiniz.

Protokolü 13.05.2024 tarihli Meclis birleşimine başkanlık önergesi olarak getirin. İnşaat hemen başlasın.

Böylece dezavantajlı ve dar gelirli aileler bir an önce tam teşekküllü bir belediye hastanesine kavuşurlar.

Haydi Cemil Başkan, bu da sizin İzmir’e ilk armağanınız olsun!…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası