Ege Postası
Geri

Alperenlerden LGBT yürüyüşü tepkisi

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, önümüzdeki günlerde İzmir'de yapılması planlanan LGBT yürüyüşü öncesi yazılı açıklama yaptı. Kuzucu, "Kültürümüzde yeri olmayan, aile yapımızla uzaktan yakından ilişkilendirilemeyen bu hastalıklı yapı bir an önce tedavi edilmelidir" dedi. Alperenlerden LGBT yürüyüşü tepkisi
Alperenlerden LGBT yürüyüşü tepkisi
Haberler / Yerel Politika
10 Haziran 2019 Pazartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, sosyal medya paylaşımında ve yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan LGBT yürüyüşüne tepki gösterdi. "Mubarek 3 aylarda bulunulan şu zamanlarda LGBT adı altında, yüzde 99’u Müslüman bir ülkede, yürüyüş yapmak isteyen sapkın yapıyı esefle kınamaktayız. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istediği modern aile yapısına ters ve kültürel değerlerimize tamamen zıt olan bu güruhun devlet ve millet nezdinde yeri olmadığını alenen haykırıyoruz" dedi.

"İzmir gibi nadide ve güzel bir kentte, emperyalist ve kapitalist düşmana ilk merminin atıldığı, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün annesinin yattığı bu topraklarda bu tür sapkınların yürüyüş yapmasını kabullenememekteyiz" diyen Kuzucu, "Bu yüzdendir ki LGBT adı altındaki sapkın güruhu kınamaktayız" dedi. Kuzucu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yapmış oldukları yürüyüşlerde kurucu değerlerimize, kültürlerimize ve inançlarımıza saldırmaktan geri durmayan bu ahlaksız güruhun millet ve devlet nezdinde yeri yoktur. Kültürümüzde yeri olmayan, aile yapımızla uzaktan yakından ilişkilendirilemeyen bu hastalıklı yapı bir an önce tedavi edilmelidir.
Bu noktada şunu da belirtmek isteri; insanların biyolojik veya fiziksel hastalıkları olabilir. Bundan dolayı da yargılamak kesinlikle haddimize değildir. Fakat bunu zevk ve arzu için yapan ve ardından teşhir ederek sürdürenlerin  her daim karşısındayız. Türk toplum ve aile yapısını kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası