Ege Postası
Geri

Başkan Bakıcı'ya fair play madalyası

İzmir'in Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'yı ziyaret ederek '2016 Fair Play Hizmet Madalyası' takan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeleri, fair play ruhuna sahip sporcu gençler yetiştirmek istediklerini belirtti.
Başkan Bakıcı'ya fair play madalyası
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2016 Çarşamba 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Kervanı, AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Dünya Fair Play Kongresi (CIFP) Konsey Üyesi Erdoğan Arıpınar, Fair Play Kervanı kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Arıpınar; "Fair Play Kervanı, Türkiye'deki üniversitelerin spor fakültelerinde bugün öğrenim gören, yarın spor hocalığı ya da yöneticiliği yapacak olan gençlerimizi eğitmek için hazırlanmış bir toplumsal sorumluluk çalışmasıdır. Bugüne kadar 30 üniversite genciyle biraraya geldik. Amacımız fair play ruhuna sahip sporcu gençler yetiştirmek" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı, "Spor her zaman bir toplumun ilerleyebilmesi için olmazsa olmaz değerlerdendir. Başarılı sporcular yetiştirmek elbette önemli ancak fair play anlayışıyla spor yapmak çok daha önemlidir. Bizler de ilçemizde sportif faaliyetlerin ilerleyebilmesi, gençlerin bu faaliyetler içerisinde yer alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

Başkan Bakıcı'ya TMOK üyeleri tarafından '2016 Fair Play Hizmet Madalyası' takıldı. Başkan Bakıcı da Erdoğan Arıpınar'a Artemis heykelciği hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası