Ege Postası
Geri

Başkan Saniye Fıçı, CHP Lideri Özel'i ziyaret etti

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, ilk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ülke gündemini değerlendirdiği grup toplantısına katıldı ardından CHP Lideri Özel'i makamında ziyaret etti.
Başkan Saniye Fıçı, CHP Lideri Özel'i ziyaret etti
Haberler / Yerel Politika
7 Mayıs 2024 Salı 23:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Ankara'ya giderek, ilk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ülke gündemini değerlendirdiği grup toplantısını takip etti ardından da CHP Lideri Özel'i TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Özel, CHP Grup toplantısında; Siyasetin dilinin yumuşaması, Türkiye'nin normalleşmesi ve ülkenin sorunlarının tek tek çözülmesi konularında kararlılık mesajı verdi.

Daha sonra Başkan Saniye Bora Fıçı, Özel ile makamında görüştü. Foça’da hedeflediği başarı dolu, tertemiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı için ortaya koyacağı çalışmalarından bahsetti.

Başkan Fıçı görüşmeye ilişikin şunları söyledi;

"Genel Başkanımız Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek, Foça’da hedeflediğimiz başarı dolu, tertemiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı için önceliklendirdiğimiz projelerimizi, sosyal belediyecilik uygulamalarımızı, hemşerilerimizin beklentilerini ve şimdiden kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları kendisiyle paylaştım. Foça halkının selamlarını ilettim. Öncesinde Foça’da bizleri ziyaret eden, Ankara’da bizleri kabul eden, daha güzel bir Foça için bizlerle aynı heyecanı paylaşan, desteklerini sağlayan değerli Genel Başkanımıza gönülden teşekkür ederim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası