Ege Postası
Geri

İzmir Nakliyeciler Sitesi'ne girişler kısıtlandı

Koronovirüs salgınının yayılmasını engelleme çalışmaları çerçevesinde Kara Nakliyecileri Sitesi’ne, girişlere kısıtlamalar geldi. Türkiye’nin pek çok yerinden kamyoncunun yük almak için geldiği Kara Nakliyecileri Sitesi’nde oluşan yoğun kalabalığı engellemek amacıyla site içinde en fazla 10 kişi olacak şekilde giriş kısıtlandı, ateş ölçümü yapıldı ve maske dağıtıldı.
İzmir Nakliyeciler Sitesi'ne girişler kısıtlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mart 2020 Salı 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'deki, koronovirüs salgınını tedbirleri kapsamında, önlem alınmadığı gerekçesiyle tartışmalara neden olan Nakliyeciler Sitesi’ne girişlere kısıtlama getirildi. Yönetiminin ve çalışanlarının koronavirüs salgını önlemlerine uymadıkları, kalabalık şekilde bir arada bulundukları ve en az 1 metrelik sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle tartışmalara neden olan Bornova ilçesindeki Nakliyeciler Sitesi'ne giriş, polis  ve zabıta ekipleri tarafından kısıtlandı. Türkiye’nin birçok yerinden kamyoncunun yük almak için geldiği sitede oluşan yoğun kalabalığı engellemek amacıyla site içine en fazla 10 kişi olacak şekilde giriş yapılmasına izin veriliyor. Nakliyeciler Sitesi'ne girenlere ateş ölçümü yapılıp, maske dağıtılıyor.

Amacın insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde sosyal mesafeyi korumak olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Nakliyeciler Sitemiz, İzmir’i Türkiye’nin her köşesine bağlayan, her türlü sanayi ya da tarımsal ürünün nakliyesinin çalıştığı bir borsadır. Buradaki canlılık ve hareketlilik, ticari yaşamdaki hareketliliğinde bir göstergesi. Ancak koronavirüs tedbirleri çerçevesinde hastalığın bulaşma riskini azaltmak, ülke genelinde her yere giden kamyoncularımızı korumak için tedbir almak zorunlu hale geldi. Emniyet müdürlüğümüz ile birlikte aldığımız tedbirler, en başta kamyoncularımızı sonra da tüm insanımızı korumaya yöneliktir" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası