Ege Postası
Geri

İzmirli başkanlardan Yavaş'a sürpriz ziyaret

Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'le görüştükten sonra Anıtkaber'i ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 25 ilçe belediye başkanı, daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. İzmirli başkanlardan Yavaş'a ziyaret
İzmirli başkanlardan Yavaş'a sürpriz ziyaret
Haberler / Yerel Politika
16 Nisan 2019 Salı 22:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanları Ankara çıkarması  kapsamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İzmir heyeti, 25 yılın ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nin zafere ulaştığı Ankara'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yavaş, “İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Bize düşen başarılı olmak” dedi. Başkan Soyer ise yirmi beş ilçe belediye başkanıyla birlikte Türkiye'nin başkentinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sürpriz ziyaret Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından da, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @mansuryavas06, hayırlı olsun ziyaretine gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. @tuncsoyer ve İzmir’in 25 ilçe belediye başkanını makamında ağırladı.” notuyla paylaşıldı.

Öte yandan CHP heyetinin Mansur Yavaş ziyaretinde Serdar Sandal ile Yavaş arasında ilginç bir diyalog yaşandığı belirtildi.

Sandal'ın kendisini tanıtırken Yavaş'a Bayraklı Belediye Başkanı olduğunu belirtmesinin ardından Yavaş'ın "Bizim Bayraklı'da bir kooperatif evimiz var. Yani siz benim de belediye başkanımsınız" dediği ifade edildi.

VİZYON ORTAKLIĞI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaretin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Soyer mesajında, "Bugün İzmir ilçe belediye başkanlarımızla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın konuğu olduk. Bu buluşmanın, İzmir ve Ankara arasındaki vizyon ortaklığı için güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. Ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ederiz. @MansurYavas06" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası