Ege Postası
Geri

Ovacık’ta festival coşkusuna vekiller de ortak oldu

İzmir'in Ödemiş Bıçakçı Köyü Ovacık Yaylası Barbunya Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Köylülerin ve Ödemiş çevresindeki vatandaşların büyük ilgi gösterdiği festivalde yerel sanatçılar sahne aldı, çeşitli yarışmalar yapıldı.
Ovacık’ta festival coşkusuna vekiller de ortak oldu
Haberler / Yerel Politika
22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Festivale belediye başkanları, STK temsilcilerinin yanı sıra CHP İzmir milletvekili Atila Sertel, Tacettin Bayır, Mustafa Balbay ve Özcan Purçu da katıldı.

Burada bir konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bu yılki hasadın bereketli olmasını dileyerek, “Bu ovalardan, yaylalardan bereket fışkırıyor.

Köylü ürün yetiştirmek için büyük bir emek harcıyor ama maalesef ürünü emeğini karşılayacak kadar para etmiyor. Çiftçimizin emeği kutsaldır ve ürünleri hakettiği değeri bulmalıdır. CHP olarak emekten yana olan anlayışımızla çiftçimizin alınterinin karşılığının verilmesi için mücadele ediyoruz. Köylümüzün hakkını savunuyoruz ve savunacağız. Çünkü biz sosyal demokratız" dedi. Barbunya festivali, sanatçılar, halk oyunları, çekiliş ve yarışmalarla gün boyu devam etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası