Ege Postası
Geri

Sürekli önce kurdele kesti sonra ağaç dikti!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önce kurdele kesti, sonra bahçesinde ağaç dikti. AK Partili Sürekli'den Tepecik Hastanesi mesaisi
Sürekli önce kurdele kesti sonra ağaç dikti!
Haberler / Yerel Politika
23 Ağustos 2016 Salı 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden yenileme çalışmaları ile, günde 7 bin kişiye yemek çıkarılan mutfak, hijyenik açıdan yenilenirken, yapımı tamamlanan yeni Gastroenteroloji Endoskopi Ünitesi de daha konforlu ve modern bir alanda hizmet vermeye başladı. Yenilenen yerler için açılış töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Kerem Ali Sürekli, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu ve hastane yöneticileri katıldı. Kerem Ali Sürekli, “Tepecik’te Dikili Bir Ağacım Var” kampanyasına katılarak ağaç dikti.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Sürekli, “Vatanımızın ve milletimizin birlik ve bütünüyle darbe girişimini savuşturduk ve etkisiz hale getirdik. Şu anda ülkemizde önemli bir mücadele yapılıyor. Hem darbe girişimi sırasında, hem de terör olaylarında yitirdiğimiz şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, gazilerimize de Allah Acil şifalar versin geçmiş olsun diyorum” dedi.

Kerem Ali Sürekli şöyle konuştu:

“Türkiye’de sağlık alanında 14 yıllık iktidar dönemimizde çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Tepecik Hastanesi İzmir’de en kaliteli sağlık hizmetinin verildiği bir hastane. Yapılan çalışmalar ile de hastanenin alt yapısı iyileştiriliyor. Bugün burada  açacağımız mutfak hem hastalar hem de çalışanlar açısından çok önemli, taşımalı sistemden vazgeçilerek yerinde yemek hizmetinin verilmesi ayrıca başarılı bir çalışma.  Bu çalışmalarından dolayı İzmir Kuzey Genel Sekreteri, Tepecik Hastanesi yöneticilerine, tüm çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

AK Parti’nin 14 yıllık iktidarlığı döneminde, sağlık alanında Türkiye’de çok büyük hizmetler verdiğine dikkat çeken Sürekli, “Halkımız AK Parti hükümetinden en çok memnun oldukları konu sağlık hizmetleri bir diğeri ise TOKİ ve yollardır. Yolların ve büyük yatırımların devreye girmesinde en büyük etken ise dönemin bakanı şu anki Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırım, hem İzmir için hem de Türkiye için bir şanstır” diye konuştu.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Erbaycu “Biz sağlık çalışanları olarak hastalarımızı, vatandaşlarımızı yaşatmak onları hayatta tutmak, daha kaliteli ve konforlu hayat sürmeleri için uğraşıyoruz. İzmir Kuzey  ailesi olarak bu dönemde de motivasyonumuzu hiç kaybetmeden hastanelerimizde bize düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Kuzey Bölgesi olarak yaklaşık 12 bin kişilik bir topluluğuz, 18 kurumumuzda 24 saat hizmet veriyoruz. Bir yandan da hastalarımıza verdiğimiz tıbbi hizmetler dışında fiziksel alanlarımızı daha konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Geçen yıl 19 kurumumuzdan  15’i taşıma yöntemiyle yemek alıyordu. Bu yılsonu itibariyle bu sayıyı 4’e indirmeyi   planlıyoruz.  Kurumların yemeğini  kendi bünyesinde yapmasının  hasta  ve çalışan memnuniyeti  açısından faydalı olacağını düşünüyorum.  Çalışmalarımızda hem bütçe, hem de personel açısından desteklerini  esirgemeyen İzmir milletvekilimiz Sayın Kerem Ali Sürekli ’ye   çok teşekkür ediyorum, yeni birimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası