Ege Postası
Geri

Güven'den ilk Genel Merkez çıkarması

CHP İzmir'in çiçeği burnunda il başkanı Asuman Ali Güven, ilk Genel Merkez ziyaretini yaptı. Güven, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'la görüştü. CHP İzmir'in yeni başkanı, Sındır ve Bingöl'le görüştü!
Güven'den ilk Genel Merkez çıkarması
Haberler / Yerel Politika
22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI -CHP İzmir'in yeni il başkanı Asuman Ali Güven ilk Ankara çıkarmasını gerçekleştirdi. 

Güven, cumartesi günü Genel Merkez'de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'la görüştü. Güven, ayrıca Ankara'da  CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Esin Doğan Metin'in kardeşinin düğününe katıldı. 

ANKARA' 'DEVAM' DEYİNCE...

Alaattin Yüksel'in istifası sonrası il yönetiminin hızlı bir şekilde Genel Merkez'e danışmadan seçim yapması nedeniyle gözler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarındaydı.

Kılıçdaroğlu ve kurmaylarından 'devam' mesajı geldikten sonrası kolları sıvayan Güven, ilk Genel Merkez görüşmesini yaptı.

Güven, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bingöl'le görüşmesinin detaylarını Ege Postası'na anlattı.

Güven, şunları söyledi;

"Genel Başkan Yardımcımız 'Beraberiz hiçbir sorun yok birlikte çalışacağız.Partimizin başarısı için herkesi kucaklayın, hep birlikte çalışın, enerjinizi dışa dönük harcayın' mesajları verdi.Genel Başkan Yardımcımız, Genel Merkez'in bize destek verdiğini bu desteği arkamıza alarak ilçe örgütleriyle uyumlu şekilde çalışarak başarılı işler yapmamız gerektiğini söyledi. Biz de il örgütü olarak güzel işler yapmak partimizi iktidar yapmak için işe koyulacağız."

CHP Genel Sekreteri Sındır da Güven'e parti içi birlik beraberlik mesajları verirken, alanda parti örgütüyle uyumlu dışa dönük çalışma yapılmasını istedi. 

RAPOR HAZIRLAYIP LİDER'E GİDECEK

Güven, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile önümüzdeki günlerde görüşeceğini söyledi. Güven, İzmir Örgütü'nün son durumu ve yapmak istedikleri çalışmaların yer aldığı geniş çaplı bir raporla Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkmak için Bingöl'den süre istediğini söyledi.
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası