Ege Postası
Geri

​Kemalpaşa'da Uğurlu'ya sevgi seli

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu'nun seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde düzenlediği mitinge yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Mitingin ardından kortej oluşturan AK Partililer, Kemalpaşa'nın bir ucundan diğer ucuna kol kola yürüyerek gövde gösterisi yaptı. Grup sık sık, “Uğurlu gelecek, dertler bitecek” sloganları atarken, mitingde konuşan Arif Uğurlu, “Coşkunuz en büyük destekçimiz. Kemalpaşa’da artık hizmet ateşini yakmak için gün sayıyoruz” dedi.
​Kemalpaşa'da  Uğurlu'ya sevgi seli
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kemalpaşa yerel siyasetinin etkili ismi AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim çalışmaları kapsamında miting toplantılarına devam ediyor. Son olarak Kemalpaşa ilçe merkezinde yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla miting düzenleyen AK Partili Arif Uğurlu, Kemalpaşa’da adeta gövde gösterisi yaptı. Mitingde vatandaşlara seslenen Uğurlu, Kemalpaşa’nın, tarım, hayvancılık ve sanayi gibi çok önemli unsurları içinde barındıran bir ilçe olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirterek, “Bu 3 önemli koza rağmen Kemalpaşa’yı 5 yılda milim ilerletemeyenlerden 30 Mart’ta hesap soracağız. Bu beceriksizleri artık yönetimde görmek istemiyoruz. Şimdi AK belediyecilik zamanı” ifadelerinde bulundu.

Uğurlu’ya miting programı sırasında İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Partisinin Kemalpaşa belediye meclis üyelerini de platformdan tek tek tanıtan Uğurlu, üyeler için destek istedi. Uğurlu’nun konuşmasının ardından miting alanını dolduran birlerce kişi hep bir ağızdan “Kemalpaşa’nın uğuru, Arif Uğurlu” ve “Uğurlu gelecek, dertler bitecek” sloganlarıyla genç başkan adayına desteğini sundu. Coşkuya karşılık Arif Uğurlu, “Sizlerin bu güzelliği en büyük destekçimiz. Kemalpaşa’da adım adım iktidara yürüyoruz. Hizmet ateşini yakmaya çok az kaldı” diye konuştu.


TOKİ MÜJDESİ
Uğurlu ayrıca TOKİ müjdesini burada da yineleyerek, “Bu müjdeyi Çevre ve Şehircilik Bakanımıza dayanarak söz veriyorum. Kemalpaşalının konut problemlerini çözeceğiz. Bununla yetinmeyip Kemalpaşa'nın yollarını da düzelteceğiz. Bunu da İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım'a dayanarak söz veriyorum. Peki ey CHP! Siz neye dayanarak söz veriyorsunu? Var mı bir dayanağını? Hizmet bizim işimiz. Yıllarca IMF’ye bağımlı yaşadık. Buraya borcu bitirdik, bununla yetinmeyip dışarıya borç vermeye başladık. Bazılarını rahatsız etti. AK Parti halkın ayağındaki prangaları kırdı” şeklinde konuştu.

Uğurlu'nun konuşmasının ardından miting alanına katılan yaklaşık 5 bin kişi, kortej oluşturarak Kemalpaşa turuna çıktı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası