Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'2018'e veda ederken'
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
26 Aralık 2018 Çarşamba

'2018'e veda ederken'

Sevinçleriyle, üzüntüleriyle, hüzünleriyle, iyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla, bize verdikleriyle ve bizden alıp götürdükleriyle koskoca bir yılın daha sonuna geldik yine.

2018’e hüzünle veda derken, büyük umutlarla hoş geldin dediğimiz 2019 yılının ailemizle, sevdiklerimizle sevenlerimizle dostlarımızla mutluluk ve sevinç içinde geçmesi en büyük dileğimizdir.

Hoyratça savrulup giderken zaman yaşamımızdan koskoca bir yılımızı daha alıp götürürken her yıl, bir sonraki yıla ertelediğimiz; bir türlü gerçekleşmeyen hayallerimizin 2019 yılında belki gerçekleşeceği umutlarıyla dopdolu yine yüreklerimiz.

2019’un, özlemlerimizin, beklentilerimizin hayal kırıklığına dönüşmediği, yaşama yeniden sımsıkı sarılmanın yeni bir yol ayrımı olacağı bir yıl olması hepimizin dileğidir.

Yeni mutlulukların yeni sevinçlerin gülümseyen habercisi gibi kapımızı çalmak üzere olan yeni yılda, her günümüzün bir önceki günden daha güzel daha sevinçli olmasının inancı içindeyiz yine.

2019, yaşamımız boyunca unutamayacağımız sevinçlerin, mutlulukların gerçekleştiği, yeni arkadaşlıkların, dostlukların pekiştiği, toplum içinde herkesin bir arada kardeşçesine yaşadığı, çocukların sevinçle gülümsediği, güvende olduğu, tüm insanlığın ve ülkemizin barış, huzur ve dostlukla yaşayacağı bir yıl olsun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası