Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Siyasetin Beyefendisi; Ali Engin
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
29 Nisan 2019 Pazartesi

Siyasetin Beyefendisi; Ali Engin

İzmirlilerin kendisine yakıştırdığı, “Siyasetin beyefendisi” özelliğini hiç kaybetmeyen, hep öyle kalmayı başaran bir siyaset adamıdır Narlıdere’nin yeni Belediye Başkanı Sayın Ali Engin.
Sırtını, Çatalkaya Dağının eteklerindeki muhteşem çam ormanlarına dayayan, prestijli toplu konut projeleriyle çağdaş bir kent olma yolunda hızla büyüyen İzmir’in şirin beldesi Narlıdere’ye rekor bir oy yüzdesiyle Belediye Başkanı seçilen Sayın Ali Engin, Narlıdereliler için büyük bir şanstır.
Bir önceki Belediye Başkanı Sayın Abdül Batur’un bıraktığı yerden devraldığı görevini çok daha ileriye götürerek, Narlıdere’yi daha yaşanabilir modern bir kente dönüştürecektir.
Gençlik yıllarından beri siyasi mücadelenin içinde bulunan aynı zamanda Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Sayın Ali Engin, başta CHP İzmir İl Başkanlığı olmak üzere partisinin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yaptı.
Toplumsal sorunların siyaset yoluyla çözülebileceğine inanan, sosyal adaletin egemen olduğu, kimsenin kimseye eğilmediği bir düzeni savunan idealist bir politikacıdır Sayın Ali Engin.  
Beyefendiliğiyle, gülümseyen yüzüyle topluma daima pozitif enerji veren, kimi zaman kendisini eleştirenlerin karşısında bile ağırbaşlılığını ve hoşgörüyü elden bırakmayan, ilkelerinden asla taviz vermeyen Sayın Ali Engin, yakın gelecekte, hem CHP’nin hem ülke siyasetinin önemli bir figürü olacaktır.    

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası