Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Karşıyaka'nın son belediye başkanı mı'
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
8 Nisan 2019 Pazartesi

'Karşıyaka'nın son belediye başkanı mı'

Karşıyaka’nın yeni Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay’ın görevine başlamadan önce Soğukkuyu Kabristanındaki Karşıyaka’nın ilk Belediye Başkanı Fikri Altay’ın mezarını ziyaret etmesi çok güzel bir vefa örneğidir. Kendisini bu anlamlı ziyareti için bütün içtenliğimizle kutluyoruz. 

Vefa duygusu gönüllerin güzelliğidir. Gönlümüzün bahçesinde yetişen nadide bir çiçek gibidir. Nefreti, kıskançlığı unutturan, dostlukları pekiştiren  bir davranıştır.

Seçimle gelinen bir göreve başlamak geçmişle geleceğin sisleri arasında yüzünü hiç görmediğiniz gizemli ve platonik bir aşkla özlemini duyduğunuz bir sevgiliye koşmak gibidir. 

Böylesine duygu yüklü günlerde insan, yaşamın gelgitleriyle şekillenen ön yargılarını bir kenara bırakarak yüreğine sevginin ve hoşgörünün bütün renkleriyle dolmasına izin verir.

“Aydınlık yarınlar için görev ve sorumluluk aldım.” Diyerek üstlendiği görevin bilincinde olduğunu vurgulayan Karşıyaka’nın çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay, bu samimi söylemleriyle, söylenceleri bir kenara bırakarak olumsuz  koşulları mükemmel hale getirmek için mücadele edeceğinin müjdesini vermektedir..

Bir de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından ülke gündeminde gelişen siyasi hamleler, yerel seçim yasasında yapılacak değişikliklerle bundan böyle Büyükşehirlerde metropol ilçe belediye başkanlığı seçimlerinin yapılmayacağı olasılığı giderek güçlendirmektedir.
Biraz duygusal bir kehanet gibi algılansa da Sayın Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’nın halkoyuyla seçilen son belediye başkanı olarak adını tarihe yazdırması muhtemel gibi görünüyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası